Descoperiti

Masini de spalat rufe cu uscator

Masinile de spalat rufe cu uscator fac totul

Cea mai buna spalare este completata de cea mai buna uscare in tehnologia noastra DualCare. Nu mai trebuie sa spalati manual sau sa intindeti hainele la uscat, puteti face totul automat chiar si pentru articolele dumneavoastra delicate. Beneficiati de ingrijirea completa de care au nevoie hainele dumneavoastra, cu o singura masina. Astfel, veti avea mai mult spatiu la dispozitie in casa dumneavoastra si va veti bucura de cele mai curate si matasoase haine.

Un ceas aflat lângă o mașină de spălat rufe cu uscător DualCare

Economisiti timp si spatiu

Economisiti timp si spatiu cu o masina de spalat rufe cu uscator de la Electrolux. Puteti spala si usca pana la 6 kg de rufe deodata. Adica, pana la 24 de camasi. Iar totul se face cu efortul unei simple apasari de buton. Nu este nevoie sa selectati două cicluri, masina dumneavoastra de spalat rufe cu uscator va sti exact ce are de facut.

Cu masina de spalat rufe cu uscator certificata Woolmark Blue de la Electrolux, puteti spala si chiar usca orice haina din lana.

Cathryn Lee

Woolmark Company

Masina de spalat rufe cu uscator DualCare

Masinile de spalat rufe cu uscator DualCare va permit sa spalati si sa uscati articolele din lana intr-un singur ciclu.

Maşină de spălat rufe cu uscător DualCare

Garantia unei ingrijiri delicate

Masinile de spalat rufe cu uscator Electrolux sunt primele de pe piata care au primit certificarea Woolmark Blue. Woolmark este o autoritate in domeniul ingrijirii lanii, lider pe plan mondial. Iar eticheta de ingrijire Blue dovedeste ca puteti spala si usca in siguranta articolele dumneavoastra din lana, care in mod normal se spala doar manual. Astfel, va puteti pastra puloverele preferate pufoase si calduroase, pentru a va bucura de ele mai mult timp.

O cămașă care este pe jumătate fină, pe jumătate șifonată pentru a demonstra puterea tratării cu abur a rufelor

Pentru rezultate excelente, folositi aburul

Aveti nevoie de haine care sa arate excelent, insa nu aveti timp sa le spalati? La fel ca spalatoriile profesionale, DualCare foloseste aburul pentru rezultate excelente. Umiditatea suplimentara relaxeaza fibrele, elimina mirosurile si cutele pentru a va improspata si netezi hainele in doar cateva minute. Acum, puteti purta hainele preferate oricand doriti.

Spalare si uscare optime

Pentru haine care sa arate ca noi vreme indelungata, folositi masina de spalat rufe cu uscator DualCare. Tehnologia OptiSense ajusteaza automat ciclul in functie de incarcatura. Astfel, indiferent daca spalati 3, 6 sau 9 kg, niciodata nu veti mai spala sau usca prea intens. Iar hainele dumneavoastra vor ramane proaspete pentru mai mult timp.

Panoul de afișare de la DualCare

Silentiozitate, durabilitate, eficienta

Toate masinile noastre de spalat rufe cu uscator DualCare folosesc un motor cu invertor mai silentios, mai durabil si mai eficient. Acesta asigura performantele de care aveti nevoie pentru cea mai buna ingrijire a hainelor dumneavoastra. Astfel, articolele de imbracaminte arata si se simt excelent, ca in ziua in care le-ati cumparat. Avem atat de multa incredere in capacitatea motorului cu invertor de a asigura o performanta ridicata masinii dumneavoastra, incat acesta are o garantie de 10 ani.