Descoperiţi

Mașini de spălat rufe cu uscător

Maşinile de spălat rufe cu uscător fac totul

Cea mai bună spălare este completată de cea mai bună uscare în tehnologia noastră DualCare. Nu mai trebuie să spălați manual sau să întindeţi hainele la uscat, puteți face totul automat chiar şi pentru articolele dumneavoastră delicate. Beneficiaţi de îngrijirea completă de care au nevoie hainele dumneavoastră, cu o singură mașină. Astfel, veţi avea mai mult spațiu la dispoziție în casa dumneavoastră şi vă veţi bucura de cele mai curate și mătăsoase haine.

Un ceas aflat lângă o mașină de spălat rufe cu uscător DualCare

Economisiţi timp şi spaţiu

Economisiți timp și spațiu cu o mașină de spălat rufe cu uscător de la Electrolux. Puteți spăla și usca până la 6 kg de rufe deodată. Adică, până la 24 de cămăși. Iar totul se face cu efortul unei simple apăsări de buton. Nu este nevoie să selectați două cicluri, maşina dumneavoastră de spălat rufe cu uscător va şti exact ce are de făcut.

Cu maşina de spălat rufe cu uscător certificată Woolmark Blue de la Electrolux, puteţi spăla şi chiar usca orice haină din lână.

Cathryn Lee

Woolmark Company

Maşină de spălat rufe cu uscător DualCare

Mașinile de spălat rufe cu uscător DualCare vă permit să spălați și să uscați articolele din lână într-un singur ciclu.

Maşină de spălat rufe cu uscător DualCare

Garanţia unei îngrijiri delicate

Mașinile de spălat rufe cu uscător Electrolux sunt primele de pe piață care au primit certificarea Woolmark Blue. Woolmark este o autoritate în domeniul îngrijirii lânii, lider pe plan mondial. Iar eticheta de îngrijire Blue dovedește că puteți spăla și usca în siguranță articolele dumneavoastră din lână, care în mod normal se spală doar manual. Astfel, vă puteţi păstra puloverele preferate pufoase şi călduroase, pentru a vă bucura de ele mai mult timp.

O cămașă care este pe jumătate fină, pe jumătate șifonată pentru a demonstra puterea tratării cu abur a rufelor

Pentru rezultate excelente, folosiţi aburul

Aveți nevoie de haine care să arate excelent, însă nu aveți timp să le spălați? La fel ca spălătoriile profesionale, DualCare folosește aburul pentru rezultate excelente. Umiditatea suplimentară relaxează fibrele, elimină mirosurile și cutele pentru a vă împrospăta și netezi hainele în doar câteva minute. Acum, puteți purta hainele preferate oricând doriți.

Spălare şi uscare optime

Pentru haine care să arate ca noi vreme îndelungată, folosiţi maşina de spălat rufe cu uscător DualCare. Tehnologia OptiSense ajustează automat ciclul în funcţie de încărcătură. Astfel, indiferent dacă spălați 3, 6 sau 9 kg, niciodată nu veți mai spăla sau usca prea intens. Iar hainele dumneavoastră vor rămâne proaspete pentru mai mult timp.

Panoul de afișare de la DualCare

Silenţiozitate, durabilitate, eficienţă

Toate mașinile noastre de spălat rufe cu uscător DualCare folosesc un motor cu invertor mai silențios, mai durabil și mai eficient. Acesta asigură performanțele de care aveți nevoie pentru cea mai bună îngrijire a hainelor dumneavoastră. Astfel, articolele de îmbrăcăminte arată și se simt excelent, ca în ziua în care le-ați cumpărat. Avem atât de multă încredere în capacitatea motorului cu invertor de a asigura o performanță ridicată mașinii dumneavoastră, încât acesta are o garanție de 10 ani.