Detalii produs

Maşină de spălat rufe Electrolux PerfectCare900 cu sistem ColourCare-dedurizare apă pentru păstrarea culorilor vii; conectivitate WiFi prin aplicaţia MyElectroluxCare; sisteme de spălare SensiCare + UltraCare + SteamCare; motor Inverter cu Magnet Permanent; display LED touch; program Ultrawash 5kg/59min.
* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Culorile tale preferate, mereu strălucitoare

Mașina de spălat rufe PerfectCare 900 cu Sistemul ColourCare purifică apa pentru ca detergentul să fie eficient chiar și la temperaturi mai joase. Astfel, hainele sunt spălate mai delicat, culorile menţinându-se strălucitoare spălare după spălare.

Culorile nu se estompează*

Sistemul ColourCare purifică apa pentru ca detergentul să fie eficient, chiar și la temperaturi joase. Astfel, hainele sunt spălate mai delicat, dar cu rezultate la fel de bune de fiecare dată.

*Test pentru rezistenţa culorilor efectuat pe poliester roșu și negru după 50 de cicluri de spălare la 30 de grade.

Poartă hainele preferate mai mult timp cu UltraCare

Poartă hainele preferate mai mult timp cu ajutorul Sistemului UltraCare. Detergentul și balsamul sunt dizolvate în apă înainte ca acestea să intre în contact cu hainele din cuvă, pentru o spălare rapidă și profundă. Astfel, fiecare fibră este curăţată și protejată.

Haine îngrijite adecvat cu un singur click pe smartphone

Cu aplicaţia MyElectrolux poţi controla de pe telefon mașina de spălat rufe și uscătorul. Folosește Consilierul de îngrijire pentru sfaturi de la experţi privind modul ideal de a spăla hainele preferate. Iar setările cel mai des folosite pot fi salvate ca Favorite.

Ţesăturile arată ca noi de două ori mai mult timp*

Sistemul SensiCare modifică setările programelor în funcţie de greutatea încărcăturii. Senzorii SensiCare ajustează durata programului și consumul de apă și energie, pentru a asigura aceeași eficienţă la spălare chiar și pentru încărcăturile mai mici.

*Test de rezistenţă a culorii efectuat de Ritex. Nr. test 15CR00099 din decembrie 2015.

Cute reduse cu o treime*

Datorită sistemului SteamCare, hainele tale au mai puţine cute după spălare. Adăugând abur la finalul ciclului de spălare, fibrele sunt relaxate, iar cutele sunt reduse cu până la o treime. Fără a expune hainele la căldura fierului de călcat, acestea arată mai bine mai mult timp, cu minimum de efort.

*În comparaţie cu aceeași mașină de spălat fără sistem SteamCare.

Accesorii recomandate

Asistenţă

Descrie pe scurt problema, pune o întrebare sau spune-ne ce tip de produs deţii.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în MyElectrolux și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te MyElectrolux Asistenţă online
woman on couch with mobile phone