Descoperiti

Hote

O hota de sticla si otel inoxidabil tip șemineu deasupra unui vas aflat pe o plita cu inductie

Gatiti fara sa va fie distrasa atentia

Optati pentru o hota suficient de puternica pentru a mentine aerul proaspat chiar si in bucatariile mari, insa suficient de silentioasa, incat abia sa sesizati ca functioneaza. Zgomotul produs de hotele noastre se situeaza intre 40 si 70 dB, cele mai silentioase dintre ele auzindu-se - chiar si la putere maxima - mai incet decat o soapta. In plus, cu Hob2Hood, extractia nu va fi niciodata mai zgomotoasa decat trebuie.

Hota care va elibereaza mainile

Controlul manual de la plita sau hota este mereu disponibil daca aveti nevoie.

Un prim plan cu comenzile plitei cu inductie

Conectata pentru a gati fara intreruperi

Concentrati-va pe ceea ce este cu adevaărat important in bucatarie: crearea unor mancaruri gustoase. Cu Hob2Hood, plita dumneavoastra se conecteaza cu hota, iar viteza de extractie se regleaza in functie de necesitati. Astfel, va puteti concentra la gatit, fara a avea grija functionarii hotei.

Cele mai multe variante de pe piata

Bucataria dumneavoastra trebuie sa arate la fel de bine ca preparatele pe care le gatiti. Avand la dispozitie o gama variata de plite si hote interconectabile, veti gasi cu usurinta combinatia potrivita pentru bucataria dumneavoastra. Avem cele mai multe optiuni disponibile pe piata, daca ne raportam la hotele cu o tehnologie similara. Bucurati-va de o extractie silentioasa, eficienta, care nu presupune nici un efort din partea dumneavoastra.

Prospetime la superlativ pentru bucataria dvs.

Durabilitate mare datorita filtrului de grasime din otel inoxidabil

Compatibila Hob2Hood

Un filtru hota Electrolux

Cum functioneaza filtrele pentru hote?

Hotele folosesc filtre pentru a pastra in bucatarie un aer proaspat, fara miros de grasime. Filtrele de grasime capteaza particulele de grasime si de resturi alimentare. In timp ce filtrele cu carbon purifica aerul, neutralizand orice miros. Unele filtre pot fi spalate si refolosite. Altele trebuie inlocuite - pe acestea le puteti gasi in magazinul online Electrolux.

O hota Electrolux aflata deasupra unui vas de gatit pe o plita cu inductie

Cat de eficienta este o hota din punct de vedere energetic?

Eficienta energetica a hotelor este usor de inteles, iar dumneavoastra aveti ocazia de a economisi energie. Avand clase de la F la A+, eticheta energetica reda consumul anual de energie, filtrarea grasimii, lumina si nivelul de zgomot creat la viteza maxima. Electrolux va ofera o gama variata de hote incadrate in clasa A din care sa alegeti.