Descoperă

Plite cu inducţie

Cea mai sigura suprafata

Plitele cu inductie se adapteaza vaselor dumneavoastra, incalzindu-le rapid si uniform. Daca nu exista vase pe plita, zonele de găatit nu se incalzesc. In plus, suprafata nefolosita ramane rece, motiv pentru care plitele cu inductie sunt mai sigure. Nimic nu se arde, iar suprafata moderna si plata nu permite acumularea murdariei. Prin urmare, veti dedica mai putin timp curateniei si mai mult timp savurarii preparatelor.

Panoul de comanda al unei plite cu inductie Electrolux

Caldura potrivita, intr-o clipa

Cand folositi o plita cu inductie, obtineti fara efort rezultatele dorite. Trebuie doar sa glisati comenzile, iar nivelul de caldura se modifica imediat. Prin urmare, puteti prepara un sos la temperatura adecvata, fara pericol de ardere. In plus, controlul precis al caldurii inseamna mai putina risipa de energie.

Gatiti mai mult in acelasi timp

Bucurati-va de mai mult spatiu pentru a crea preparatele indragite cu zona de gatit FlexiBridge. Puteti conecta pana la patru zone de gatit diferite la o temperatura uniforma si constanta, reusind astfel sa gatiti pentru toata familia sau pentru grupul dumneavoastra de prieteni.

O cratita pe o plita cu inductie Electrolux Infinite™ Pure

O bucatarie stilata

Adaugati un plus de stil bucatariei dumneavoastra cu Infinite™ Pure. Inainte de atingerea butonului de alimentare, nici comenzile, nici zonele de gatit nu sunt vizibile. Ulterior, afisajul rosu LED se poate observa foarte clar. Pornita sau oprita, plita Infinite™ Pure da o nota moderna bucatariei dumneavoastra.

Mai mult spatiu pentru a crea

Trei cratite pe o FreeZone de la o plita cu inductie Electrolux Infinite Combi
Infinite™ Combi

Indiferent de preparat, Infinite™ Combi va ofera libertatea de a gati in stilul dvs.

Plita cu inductie Electrolux Infinite™ Combi cu o placă pe ea

E ora mesei? Nici o grija

Duceti gatitul la un alt nivel cu zona de gatit FreeZone. Aceasta detecteaza automat dimensiunile si formele a maximum 3 cratite. Puteti aloca pentru fiecare cratita o anumita temperatura, pe care aceasta o va mentine indiferent unde o mutati in FreeZone. In cazul vaselor mai mari, precum Infi-Grill, functia Split asigura doua temperaturi de preparare diferite pentru acelasi vas.

Informatiile de care aveti nevoie, intr-o clipa

Infinite™ Combi este un ajutor de nadejde pentru bucatari. Afisajul sau mare, cu functie tactila, va furnizeaza intr-o clipa informatiile de care aveti nevoie, cum ar fi pozitia fiecarui vas si nivelul de caldură de dedesubtul acestuia. Detineti mereu controlul, deoarece este foarte usor sa reglati temperatura si sa setati rapid cronometrele. Acest aspect face din Infinite™ Combi plita ideala pentru creatii culinare complexe.

Mai multe beneficii ale inductiei

 • Butonul de oprire si pornire de la o plita cu inductie Electrolux
  1
  Pornire imediata a caldurii

  Bucurati-va de o preparare mai rapida a mancarii cu butonul Booster. Acesta este perfect pentru gatitul pe ultima suta de metri.

 • Butonul de oprire si pornire de la o plita cu inductie Electrolux
  2
  Oprire si pornire

  Pentru orice intrerupere, o atingere a butonului Stop & GO opreste prepararea mancarii, pentru ca apoi sa reia procesul din acel punct.

 • Abur dintr-un vas care se ridica spre o hota
  3
  Hota care va elibereaza mainile

  Functia Hob2Hood controleaza automat hota dumneavoastra in functie de ceea ce se prepara pe plita.

De la clocot la fierbere lenta, dintr-o singura miscare

Scadeti un sos sau frigeti carne sau peste? Atunci cand aveti nevoie de schimbari rapide ale nivelului de caldură, folositi PowerSlide. Nu trebuie sa va ganditi cum sa mariti sau sa micsorati temperatura in timp ce gatiti. Treceti pur si simplu cratita de la un nivel de caldura la altul. PowerSlide va ofera mai multa libertate si flexibilitate, indiferent de cantitatea de mancare pe care o preparati.

Concentrati-va asupra gatitului

Lasati plita sa va controleze hota pentru a va putea concentra asupra gatitului. Imediat ce porniti plita, Hob2Hood se activeaza automat, daca ati selectat aceasta optiune. Aceasta functie regleaza puterea hotei in functie de ceea ce gatiti. Atunci cand prajiti alimente, puterea hotei creste. In cazul fierberii la foc mic, puterea este redusa pentru o evacuare a aerului mai delicata si mai silentioasa.

E nevoie de cratite speciale pentru plitele cu inductie?

Multe dintre cratitele moderne sunt compatibile cu plitele cu inductie. Acestea pot fi testate cu un magnet. Daca magnetul este atras de baza cratitei, aceasta poate fi folosita pe plitele cu inductie. 

Miel si morcovi pe gratar pe o placa de gratar Electrolux

Intensificati aromele

Pentru cele mai gustoase preparate, va punem la dispozitie cele mai bune vase. Folosind materiale de cea mai inalta calitate, avem accesoriile potrivite pentru fiecare tehnica culinara. Astfel ca dumneavoastra sa folositi la capacitate maxima plita cu inductie. Infi-Grill, un gratar anti-aderent, va ofera ocazia de a prepara carne sau alte alimente intr-un mod sanatos, fara grasime.