Descoperiti

No Frost Inteligent

Cum functioneaza sistemul No Frost Inteligent?

Acesta foloseste tehnologia TwinTech®, care combina doua sisteme de aer rece si umed. Compartimentul de deasupra: Circuitul separat de racire din frigider ofera temperatura si umiditate stabile. Compartimentul de dedesubt: Circuitul separat de racire din congelator impiedica acumularea ghetii.

Avantajele No Frost Inteligent fata de Full No Frost

Avantajul de baza al sistemului No Frost Inteligent este reprezentat de umiditatea aerului si temperatura optima.

Cum puteti mentine prospetimea alimentelor pentru mai mult timp?

Ingredientele proaspete si sanatoase sunt cheia prepararii unor mancaruri delicioase.  De aceea, este foarte important ca acestea sa-si pastreze intregul continut de apa, valoarea nutritiva si vitaminele cat mai mult timp cu putinta. Factorii-cheie care determina prospetimea alimentelor sunt umiditatea aerului si temperatura optima. 

No Frost Inteligent!

Tehnologia TwinTech® mentine umiditatea din frigiderele Electrolux la un nivel de 65-90%. Pe de alta parte, frigiderele cu sistem Full No Frost mentin un nivel al umiditatii de numai 25-40%.

No Frost Inteligent

Tehnologia TwinTech® are doua circuite separate de aer – unul in frigider, unul in congelator. In practica, aceasta ofera conditii ideale pentru depozitarea produselor proaspete, cum ar fi fructele si legumele. 

Prospetime pe fiecare raft

Pastrati prospetimea alimentelor pentru mai mult timp, indiferent unde le depozitati. Sistemul MultiFlow asigura o prospetime ideala a alimentelor in orice zona a frigiderului. Acesta garantează un flux eficient de aer asupra alimentelor, pastrand un nivel uniform de umiditate si temperatura. Datorita sistemului MultiFlow, alimentele isi mentin gustul, iar cantitatea de mancare risipita este mult mai mica. 

Fara decongelare!

No Frost Inteligent are grija de calitatea si prospetimea alimentelor dumneavoastra din frigider. In congelator, un circuit separat de aer permite mentinerea umiditatii aerului la un nivel scazut, ceea ce previne acumularea ghetii, eliminand astfel nevoia de decongelare.

Asezati totul dupa bunul plac

Fiecare ingredient sau preparat are propriul loc in noua combina frigorifica datorita sistemului CustomFlex. Spatiul de depozitare poate fi ajustat in functie de nevoile dumneavoastra. Puteti schimba, muta si inlocui toate elementele după bunul plac. Prospetime si idei noi, intotdeauna! 

Salată proaspătă pusă pe farfurie dintr-o combină frigorifică Electrolux TwinTech

O salata diferita fata de cea pe care o stiati

Preparati salate atat de proaspete, incat sa uimiti pe toata lumea si dati uitarii zarzavaturile vestede si lipsite de gust. Sertarul mare CrispFresh ajuta la mentinerea aromelor si texturilor, pastrand nivelul de umiditate si temperatura optime pentru fructe si legume. Chiar daca sunt stocate in cantitati mari, fructele si legumele proaspete vor fi delicioase atunci cand veti avea nevoie de ele.