Detalii produs

Filtrare optimă a aerului în toate direcțiile pentru casa ta.
* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Filtrare HEPA 99,5%

Mediul de filtrare preîncărcat oferă o barieră extrem de eficientă împotriva iritanților microscopici, a alergenilor și a particulelor de praf, reținând până la 99,5% din particulele de până la 0,3 microni*. *Testat conform NIOSH TEB-APR-STP-0059 (2019) pentru particule de NaCI de până la 0,3 microni.

*Testat conform NIOSH TEB-APR-STP-0059 (2019) pentru particule de NaCI de până la 0,3 microni.

Protecție anti-bacteriană eficientă*

Un strat special antibacterian elimină până la 99,99% din bacteriile captate pentru a preveni înmulțirea acestora ulterioară în interiorul filtrului.

*Testat pentru Escherichia coli, Staphylococcus aureus, Klebsiella pneumoniae și Serratia marcescens în conformitate cu standardele GB 21551.2-2010 Anexa B în 2021.

Protecție pro-activă împotriva virusurilor*

Filtrul BREEZE are la bază o combinație unică de materiale care

neutralizează până la 99% din virusurile* din aer, cum ar fi H1N1. *Testat pentru virusul gripal A A/PR8/34 H1N1 pe baza testului extern în 2021, în conformitate cu ISO 18184: 2019 (E).

Elimină mirosurile neplăcute

Stratul de carbon activ special conceput asigură, în general, îndepărtarea compușilor organici volatili neplăcuți și a gazelor care generează mirosuri asociate cu animalele de companie, gunoiul, gătitul, tutunul etc., îmbunătățind astfel calitatea aerului din casa ta.

Asistență la eliminarea gazelor din gospodărie

Stratul de carbon activ foarte poros ajută la eliminarea gazelor potențial dăunătoare emise la nivel de gospodărie, pentru un aer mai curat.

Accesorii recomandate

Asistenţă

Descrie pe scurt problema, pune o întrebare sau spune-ne ce tip de produs deţii.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în MyElectrolux și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te MyElectrolux
woman on couch with mobile phone