Detalii produs

Filtrul BREATHE de protecţie împotriva polenului, special dezvoltat, captează și neutralizează particulele de polen din aer, asigurând că nu vor exista reacţii alergice atunci când este timpul să schimbi filtrul, contribuind la menţinerea polenului departe de casa ta.
*Neutralizează până la 99% din alergenii de polen capturaţi (testaţi pentru polen de cedru și alergeni de acarieni) pe baza testului din 2018, aplicând metoda de testare ELISA (test imunosorbent legat de enzime).
* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Filtrare excepţională a particulelor fine

Filtrul unic de particule fine preîncărcat furnizează o barieră extrem de eficientă împotriva particulelor microscopice, oprind 99,5% din particulele de până la 0,3 microni.

*Filtrează până la 99,5% din particulele de până la 0,3 μm pe baza testului din 2020 conform standardului japonez JISB 9908-2011.

Protecţie anti-bacteriană. Protejează-ţi familia împotriva oaspeţilor nedoriţi

Protecţia împotriva bacteriilor care se răspândesc pe calea aerului este esenţială pentru crearea unui mediu domestic mai sănătos. Filtru BREATHE de protecţie împotriva polenului include un agent antibacterian care neutralizează enzimele bacteriilor la nivel celular, eliminând până la 99,9% din bacteriile din casă, răspândite pe calea aerului, și previne dezvoltarea ulterioară a bacteriilor.

*Testat pentru bacterii Escherichia coli, Staphylococcus aureus și Serratia marcescens, aplicând standardul GB 21551.2-2010 Anexa A

Filtre inteligente

Fiecare filtru este echipat cu o etichetă inteligentă care măsoară expunerea la particule fine și durata de funcționare rămasă a filtrului. Aplicaţia va indica când este timpul să înlocuiești filtrul.

Asistenţă

Descrie pe scurt problema, pune o întrebare sau spune-ne ce tip de produs deţii.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în MyElectrolux și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te MyElectrolux
woman on couch with mobile phone