Detalii produs

Creează climatul interior ideal cu ajutorul acestui kit complet pentru ferestre, foarte ușor de instalat. Kitul este compatibil cu ferestre cu înălţimea de 57 până la 147 cm și lăţime de până la 100 cm.
* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Design intuitiv, instalare ușoară   

Kit telescopic ușor de instalat, cu blocare culisantă, care poate fi montat în câteva minute.

Compatibil cu o gamă largă de înălţimi ale ferestrelor

Kitul conţine două extensii telescopice de 35 cm, care permit adaptarea acestuia la ferestre cu înălţimi de la 57 cm la 147 cm.

Huse laterale din material textil

Kitul include două huse laterale din material textil, care pot acoperi complet deschizătura ferestrelor*, pentru a reduce posibilitatea ca aerul cald să reintre în cameră prin spaţiile laterale, superioare sau inferioare.

*Pentru ferestre cu lăţimi de până la 100 cm

Confort și stil

Design elegant, discret, care folosește culori neutre pentru a se asorta cu decorul interior al locuinței tale.

Opinia ta
Ajută-ne să îmbunătăţim produsele

Opinia ta ne ajută să ne îmbunătăţim produsele, iar pe alţi utilizatori să se decidă ce produs se potrivește cu nevoile lor. Începe recenzia ta acordând o notă folosind stelele.

Scrie o recenzie

Salut! Spune-ne părerea ta despre acest produs.

Scrie o recenzie ca utilizator anonim mai jos sau conectează-te și scrie o recenzie

{{ props.errorNickname }}

Acesta va fi afișat alături de recenzia ta. Te rugăm să nu-ţi folosești numele complet. În caz contrar, recenzia nu va fi publicată.

Adresa ta de e-mail este necesară pentru a valida recenzia

{{ props.errorEmoji }}

Cele mai folositoare recenzii sunt axate pe calitea, design-ul și valoarea aparatului electrocasnic. Dacă dorești să lași un comentariu referitor la service, livrare sau instalare, te rugăm să contactezi Call Center-ul Electrolux. Aceste recenzii sunt moderate înainte de a fi publicate pe acest site. Pentru mai multe informaţii referitoare la acest lucru, te rugăm să citești Ghidul de scriere recenzii.

Trebuie să fii de acord cu termenii și condiţiile

Mulţumim pentru recenzie

Caută în căsuţa ta de e-mail mesajul de verificare.

bucatarie

Asistenţă

Descrie pe scurt problema, pune o întrebare sau spune-ne ce tip de produs deţii.

Deţii acest produs?

Înregistrează produsul pentru o experienţă optimizată sau pentru a avea la îndemână asistenţa necesară sau accesoriile relevante la link-urile de mai jos.

Înregistrare produse Asistenţă online
plaja cu stanca si valuri