Detalii produs

Bucură-te de un aer mai curat în locuință cu prima gamă de purificatoare de aer Electrolux pe mai multe niveluri, concepute să funcţioneze atât pe podea, cât și montate pe perete pentru economie de spaţiu. Husele textile pentru panoul frontal de la Kvadrat(1), permit o personalizare elegantă.
1. Accesorii personalizate, vândute separat
* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Electrolux - Purificator de aer - WA51-304WT

Design elegant și discret

Cu un design contemporan, Well A5 este conceput pentru a se integra în ambientul căminului tău. Nivelul acustic de 24 dB(A)(2) este similar celui unei ploi ușoare și este conceput pentru a nu perturba ambianţa locuinţei tale.

2. Nivel acustic la viteza minimă a ventilatorului; măsurat la 1 metru în faţa aparatului.

Electrolux - Purificator de aer - WA51-304WT

Purificator de aer portabil și adaptabil

Amplasează purificatorul portabil Well A5 în orice cameră este nevoie de el. Poate fi transportat cu o singură mână cu ajutorul kit-ului personalizabil(3) , iar husele textile(3) permit personalizarea aspectului pentru a se potrivi esteticii camerei. Așază-l pe cele două picioare astfel încât să poată sta într-o poziţie înclinată pe podea sau prinde-l de perete pentru a avea mai mult spaţiu disponibil pe podea.

3. Accesorii personalizate, vândute separat

Electrolux - Purificator de aer - WA51-304WT

Purificare performantă a aerului în patru etape

Un sistem de purificare a aerului în patru etape permite captarea a până la 99,93% din particulele cu dimensiuni de până la 2,5 micrometri (μm)(PM2,5)(4) și a până la 92% din compușii organici volatili(4).

4. Bazat pe teste efectuate de un organism extern în 2020, potrivit standardului GB/T 14295-2008, GB/T 18801-2015.

Electrolux - Purificator de aer - WA51-304WT

Flux de 360 de grade

Sistemul fluxului de aer al aparatului Well A5 oferă o admisie de aer de 360 de grade - acoperind marginile panoului frontal - un ventilator 3D și o filtrare avansată a aerului.

5. Bazat pe teste interne conform standardului ANSI-AHAM AC-1-2019 în 2020. Timpul de purificare se bazează pe testul efectuat la cea mai mare viteză a ventilatorului într-o cameră de 10 m².

Electrolux - Purificator de aer - WA51-304WT

Conectat și în control

Controlează și programează sarcini specifice cu aplicaţia Electrolux Wellbeing. Echipat cu senzori pentru particule (PM1, 2,5, 10), modul inteligent al purificatorului Well A5 reglează viteza de curăţare pe baza valorilor pe care le detectează în cameră.

Accesorii recomandate

Asistenţă

Descrie pe scurt problema, pune o întrebare sau spune-ne ce tip de produs deţii.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în MyElectrolux și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

 

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • A păstra evidența tuturor garanțiilor tale
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te MyElectrolux
woman on couch with mobile phone