Detalii produs

Filtrul unic de particule fine, preîncărcat, furnizează o barieră extrem de eficientă împotriva particulelor microscopice, oprind 99,5% din particulele de până la 0,3 microni.
*Filtrează până la 99,5% din particulele de până la 0,3μm pe baza testului cu aerosoli cu clorură de sodiu (NaCI) efectuat de un organism de testare extern în 2020.
* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Protecţie anti-bacteriană. Protejează-ţi familia împotriva oaspeţilor nedoriţi

Protecţia împotriva bacteriilor care se răspândesc pe calea aerului este esențială pentru crearea unui mediu casnic mai sănătos. Filtrul complet BREEZE include un agent antibacterian care neutralizează enzimele bacteriilor la nivel celular, eliminând până la 99,9% din bacteriile din casă, răspândite pe calea aerului, și previne dezvoltarea ulterioară a bacteriilor.

*Testat pentru bacteriile Escherichia coli, Staphylococcus aureus, Serratia marcescens și Legionella pneumophila aplicând standardul GB 21551.2-2010 Anexa A

Blochează mirosurile neplăcute

Filtrul cu cărbune activ din coajă de nucă de cocos asigură o absorbţie excepţională a mirosurilor și a gazelor care se găsesc de obicei în mediul domestic. Compușii organici volatili care generează mirosuri asociate cu animalele de companie, gunoiul, gătitul și chiar substanţele chimice de uz casnic sunt blocaţi pentru a menţine aerul din interior mai proaspăt pentru mai mult timp.

*Filtrează până la 92,18% din totalul compușilor organici volatili pe baza testului din 2020 conform standardului chinez GB/T 18801-2015.

Filtre inteligente

Fiecare filtru este echipat cu o etichetă inteligentă care măsoară expunerea la particule fine și durata de funcţionare rămasă a filtrului. Aplicația va indica când este timpul să înlocuiești filtrul.

Asistenţă

Descrie pe scurt problema, pune o întrebare sau spune-ne ce tip de produs deţii.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în MyElectrolux și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te MyElectrolux
woman on couch with mobile phone