Detalii produs

Conceput special pentru a completa stilul personal, purificatorul Electrolux Well A5/A7 poate fi un element de design aparte în locuinţa ta.
* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Electrolux - Decor Kit - EKITW2

Decor kit pentru un design armonios

Fiind conceput special pentru a integra armonios purificatorul în stilul locuinţei tale, fiecare Decor Kit include o husă din material premium, o pereche de picioare din lemn și un mâner. Astfel, purificatorul Well A5/A7 poate fi un element de design aparte în propria casă.

Electrolux - Decor Kit - EKITW2

Husă din material textil premium reciclat

Fabricat 100% din sticle PET reciclate, acest poliester frumos texturat de la KVADRAT a fost selectat pentru a personaliza orice purificator Well A5 sau A7, transformându-l într-un adevărat element de design în locuinţa ta.

Electrolux - Decor Kit - EKITW2

Mâner din piele poliuretanică

Purificatorul Well A5/A7 poate fi transportat cu ușurinţă din cameră, în cameră, cu ajutorul mânerului elegant, fabricat din piele poliuretanică și 100% fără produse de origine animală.

Electrolux - Decor Kit - EKITW2

Picioare clasice din lemn de frasin

Picioare din lemn de frasin, cu finisaj neted mat, care afișează textura naturală a lemnului, pentru un design elegant, inspirat din natură. Fabricat din lemn durabil și de înaltă calitate, provenit din silvicultură responsabilă, certificată FSC.

Opinia ta
Ajută-ne să îmbunătăţim produsele

Opinia ta ne ajută să ne îmbunătăţim produsele, iar pe alţi utilizatori să se decidă ce produs se potrivește cu nevoile lor. Începe recenzia ta acordând o notă folosind stelele.

Scrie o recenzie

Salut! Spune-ne părerea ta despre acest produs.

Scrie o recenzie ca utilizator anonim mai jos sau conectează-te și scrie o recenzie

{{ props.errorNickname }}

Acesta va fi afișat alături de recenzia ta. Te rugăm să nu-ţi folosești numele complet. În caz contrar, recenzia nu va fi publicată.

Adresa ta de e-mail este necesară pentru a valida recenzia

{{ props.errorEmoji }}

Cele mai folositoare recenzii sunt axate pe calitea, design-ul și valoarea aparatului electrocasnic. Dacă dorești să lași un comentariu referitor la service, livrare sau instalare, te rugăm să contactezi Call Center-ul Electrolux. Aceste recenzii sunt moderate înainte de a fi publicate pe acest site. Pentru mai multe informaţii referitoare la acest lucru, te rugăm să citești Ghidul de scriere recenzii.

Trebuie să fii de acord cu termenii și condiţiile

Mulţumim pentru recenzie

Caută în căsuţa ta de e-mail mesajul de verificare.

bucatarie

Alte produse

Electrolux - Decor Kit - EKITW1
Decor Kit (Nordic forest) with fabric cover, handle and legs for WELL A5 & A7 air purifier.

Conceput special pentru a completa stilul personal, purificatorul Electrolux Well A5/A7 poate fi un element de design aparte în locuinţa ta.

Asistenţă

Descrie pe scurt problema, pune o întrebare sau spune-ne ce tip de produs deţii.

Deţii acest produs?

Înregistrează produsul pentru o experienţă optimizată sau pentru a avea la îndemână asistenţa necesară sau accesoriile relevante la link-urile de mai jos.

Înregistrare produse Asistenţă online
plaja cu stanca si valuri