Detalii produs

Vasul din inox Pasta Insert este ideal pentru prepararea pastelor lungi și rigide cum ar fi spaghetti, linguin, fettuccini. Asigură scurgerea foarte rapidă a apei și previne ruperea, asigurând de fiecare dată un rezultat al dente.Lavabil în mașina de spălat vase automată.
* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Accesoriul pentru paste din Colecția Infinite Chef ușurează scurgerea pastelor fierte și este ideal pentru protejarea pastelor delicate. Ridică accesoriul și apa se scurge înapoi în oală în timp ce mânerele mari îţi protejează mâinile de apa fierbinte. Conceput special pentru a se potrivi cu oala Electrolux de 9 l din Colecția Infinite Chef. Poate fi spălată în mașina de spălat vase. Diametru: Ø 24 cm

Asistenţă

Descrie pe scurt problema, pune o întrebare sau spune-ne ce tip de produs deţii.

Deţii acest produs?

Înregistrează produsul pentru o experienţă optimizată sau pentru a avea la îndemână asistenţa necesară sau accesoriile relevante la link-urile de mai jos.

Înregistrare produse
plaja cu stanca si valuri