Detalii produs

Ghidajele telescopice complet extensibile de la Electrolux ușurează prepararea meselor. Acum poţi extinde ușor rafturile. Sistemul de fixare le împiedică să se răstoarne sau să iasă complet și să cadă. Se prind ușor de suporturile existente. Astfel, ai ambele mâini libere pentru a frige, asezona sau condimenta. 3 niveluri.

Recenzii

Opinia ta
Ajută-ne să îmbunătăţim produsele

Opinia ta ne ajută să ne îmbunătăţim produsele, iar pe alţi utilizatori să se decidă ce produs se potrivește cu nevoile lor. Începe recenzia ta acordând o notă folosind stelele.

Scrie o recenzie

Salut! Spune-ne părerea ta despre acest produs.

Scrie o recenzie ca utilizator anonim mai jos sau conectează-te și scrie o recenzie

{{ props.errorNickname }}

Acesta va fi afișat alături de recenzia ta. Te rugăm să nu-ţi folosești numele complet. În caz contrar, recenzia nu va fi publicată.

Adresa ta de e-mail este necesară pentru a valida recenzia

{{ props.errorEmoji }}

Cele mai folositoare recenzii sunt axate pe calitea, design-ul și valoarea aparatului electrocasnic. Dacă dorești să lași un comentariu referitor la service, livrare sau instalare, te rugăm să contactezi Call Center-ul Electrolux. Aceste recenzii sunt moderate înainte de a fi publicate pe acest site. Pentru mai multe informaţii referitoare la acest lucru, te rugăm să citești Ghidul de scriere recenzii.

Trebuie să fii de acord cu termenii și condiţiile

Mulţumim pentru recenzie

Caută în căsuţa ta de e-mail mesajul de verificare.

Recenzii in limbi străine Recenzii traduse

5

Confortul lui Pyrolise pentru că am Fibro

de către Katty la 15 ianuarie 2021 Tradus din olandeză

Deoarece sunt pacient cu fibromialgie, periajul nu mai este evident. Am 60 de ani. Cu acest cuptor am tot confortul Pyrolise dar și în multe alte zone. Datorită coordonării perfecte a temperaturilor, nu mai am stres când gătesc. Totul iese din frumosul meu cuptor, bine copt uniform. Am cumpărat și placa de prăjit cu aer. Ce câștigător! Sper că am economisit suficient pentru și mai mult în viitor. Noua noastră clădire a fost o alegere bună cu toate dispozitivele AEG! Mulțumesc AEG

Precizare privind traducerea

Această recenzie a fost preluată de la un produs similar sau de pe un site Electrolux în altă limbă.

 • Design
  5
 • Funcții
  5
 • Calitate
  5
 • Katty recomandă acest produs
 • Recenzie pentru concurs

Consideri recenzia utilă?

I am error text

Alte produse

Electrolux - Ghidaj telescopic - E4OHTR11
Set ghidaje telescopice 1 nivel, partial extractabil

Set ghidaje telescopice pentru cuptoare incorporabile XXL.

No Brand - Ghidaj telescopic - TR1LFSTV
Ghidaj telescopic, 1 nivel

Ghidajele telescopice pentru cuptoarele cu abur Electrolux ușurează prepararea meselor. Acum poţi extinde ușor rafturile. Sistemul de fixare le împiedică să se răstoarne sau să iasă complet și să cadă. Se prind ușor de suporturile existente. Astfel, ambele ...

No Brand - Ghidaj telescopic - TR3LFSTV
Ghidaj telescopic, 3 niveluri

Ghidajele telescopice pentru cuptoarele cu abur Electrolux ușurează prepararea meselor. Acum poţi extinde ușor rafturile. Sistemul de fixare le împiedică să se răstoarne sau să iasă complet și să cadă. Se prind ușor de suporturile existente. Astfel, ambele ...

Asistenţă

Descrie pe scurt problema, pune o întrebare sau spune-ne ce tip de produs deţii.

Deţii acest produs?

Înregistrează produsul pentru o experienţă optimizată sau pentru a avea la îndemână asistenţa necesară sau accesoriile relevante la link-urile de mai jos.

Înregistrare produse Asistenţă online
plaja cu stanca si valuri