Detalii produs

Specifically designed to keep your Iron Steam Station EDBS3350 in excellent condition to deliver continued great performance, the anti-scale cartridge ensures full steam and prevents scale residue on your clothes. Depending on your water, the cartridge has to be changed every 3 months in average. The pack contains 2 anti-scale cartridges.
* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Conceput special pentru a mentine in stare excelenta statia de calcat cu abur EDBS3350, filtrul anti-calcar asigura cantitatea potrivita de abur, fara sa lase reziduuri de calcar pe haine. In functie de apa folosita, filtrul trebuie schimbat in jur de o data la fiecare 3 luni. Pachetul contine 2 filtre.

Scrie o recenzie

Salut! Spune-ne părerea ta despre acest produs.

Scrie o recenzie ca utilizator anonim mai jos sau și scrie o recenzie

{{ props.errorNickname }}

Acesta va fi afișat alături de recenzia ta. Te rugăm să nu-ţi folosești numele complet. În caz contrar, recenzia nu va fi publicată.

Adresa ta de e-mail este necesară pentru a valida recenzia

{{ props.errorEmoji }}

Cele mai folositoare recenzii sunt axate pe calitea, design-ul și valoarea aparatului electrocasnic. Dacă dorești să lași un comentariu referitor la service, livrare sau instalare, te rugăm să contactezi Call Center-ul Electrolux. Aceste recenzii sunt moderate înainte de a fi publicate pe acest site. Pentru mai multe informaţii referitoare la acest lucru, te rugăm să citești Ghidul de scriere recenzii.

Trebuie să fii de acord cu termenii și condiţiile

bucatarie

Alte produse

Electrolux - Accesoriu - E4WMSTPN1
Creion ultrasonic pentru tratare pete

Creion corector cu ultrasunete pentru pre-tratarea petelor chiar înainte de spălare.

Asistenţă

Descrie pe scurt problema, pune o întrebare sau spune-ne ce tip de produs deţii.

Deţii acest produs?

Înregistrează produsul pentru o experienţă optimizată sau pentru a avea la îndemână asistenţa necesară sau accesoriile relevante la link-urile de mai jos.

Înregistrare produse
plaja cu stanca si valuri