Detalii produs

Bucură-te de senzaţia de „proaspăt spălat” fără a fi nevoie de un ciclu complet cu ajutorul Sistemului FreshScent de la Electrolux. Hainele tale vor fi reîmprospătate și gata de purtat în doar 15 minute cu ajutorul acestei tehnologii inovatoare.
* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Prospeţime parfumată

Parfumul ales cu atenţie este o combinaţie de note citrice pline de prospeţime și tonuri florale delicate, care conferă hainelor tale un miros proaspăt și o senzaţie plăcută la atingere.

Haine reîmprospătate cu 96% mai puţină apă*

Sistemul FreshScent utilizează cu 96% mai puţină apă. În locul unui ciclu de spălare complet, programul de reîmprospătare cu abur menţine hainele ca noi pentru mai mult timp, fiind și benefic pentru mediu.

*Folosește aburul pentru a reîmprospăta hainele și economisește mai mult de 40 de litri de apă la fiecare ciclu de spălare, testat pentru 1 kg de rufe, folosind programul FreshScent în comparaţie cu programul pentru rufe delicate.

Stil impecabil, fără complicaţii

Oferă hainelor o senzaţie de „proaspăt spălate”, fără a le spăla. Folosește capacul sticlei Steam Fragrance pentru a adăuga 20 de ml de soluţie în compartimentul balsamului și pornește programul FreshScent sau Cașmir.

Ambalaj din PET reciclat

Parfumul pentru reîmprospătarea cu abur, Steam fragrance, are un ambalaj din plastic PET reciclat. Așadar, acum este mai ușor să îţi menţii hainele proaspete, cu un impact redus asupra mediului.

Opinia ta
Ajută-ne să îmbunătăţim produsele

Opinia ta ne ajută să ne îmbunătăţim produsele, iar pe alţi utilizatori să se decidă ce produs se potrivește cu nevoile lor. Începe recenzia ta acordând o notă folosind stelele.

Scrie o recenzie

Salut! Spune-ne părerea ta despre acest produs.

Scrie o recenzie ca utilizator anonim mai jos sau conectează-te și scrie o recenzie

{{ props.errorNickname }}

Acesta va fi afișat alături de recenzia ta. Te rugăm să nu-ţi folosești numele complet. În caz contrar, recenzia nu va fi publicată.

Adresa ta de e-mail este necesară pentru a valida recenzia

{{ props.errorEmoji }}

Cele mai folositoare recenzii sunt axate pe calitea, design-ul și valoarea aparatului electrocasnic. Dacă dorești să lași un comentariu referitor la service, livrare sau instalare, te rugăm să contactezi Call Center-ul Electrolux. Aceste recenzii sunt moderate înainte de a fi publicate pe acest site. Pentru mai multe informaţii referitoare la acest lucru, te rugăm să citești Ghidul de scriere recenzii.

Trebuie să fii de acord cu termenii și condiţiile

Mulţumim pentru recenzie

Caută în căsuţa ta de e-mail mesajul de verificare.

bucatarie

Asistenţă

Descrie pe scurt problema, pune o întrebare sau spune-ne ce tip de produs deţii.

Deţii acest produs?

Înregistrează produsul pentru o experienţă optimizată sau pentru a avea la îndemână asistenţa necesară sau accesoriile relevante la link-urile de mai jos.

Înregistrare produse Asistenţă online
plaja cu stanca si valuri