Detalii produs

Țesăturile delicate se pot deteriora în timpul spălării, din cauza frecării la care sunt supuse. Acest săculeț protejează cele mai delicate articole și vă oferă posibilitatea de a le curăța eficient, fără griji. Ideale pentru spălarea lenjeriei de corp și pentru organizarea articolelor mici, precum șosetele bebelușilor, în timpul unui ciclu de spălare. Setul include 1 săculeț 40 x 60 cm și 1 săculeț 30 x 40 cm.
Află mai mult
* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Protejează articolele delicate atunci când le speli

Uzura poate apărea la orice ciclu de spălare viguros. Prin utilizarea sacilor pentru mașina de spălat rufe pentru articolele delicate, cum ar fi lenjeria intimă, ai siguranța că hainele sunt protejate și rezistă mai mult.

Sacii pentru mașina de spălat protejează hainele în timpul spălării

Previne desperecherea articolele mici, cum ar fi a șosetelor, și protejează articolele delicate, cum ar fi lenjeria intimă, cu ajutorul sacilor pentru mașina de spălat. Ușor de utilizat, acești saci reduc frecarea țesăturilor, prevenind uzura în timpul spălării.

Asistenţă

Descrie pe scurt problema, pune o întrebare sau spune-ne ce tip de produs deţii.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în MyElectrolux și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te MyElectrolux
woman on couch with mobile phone