Detalii produs

Recipient suplimentar de 600 ml pentru Sport Blender. Imparte smoothie-urile sanatoase cu toata familia.
* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Recipientul suplimentar are un capac cu acces facil si este realizat din Tritan co-polyester, foarte rezistent la impact si fara BPA. Se poate spala in masina de spalat vase si este rezistent la temperaturi mari, fara riscul de impregnare a mirosului sau gustului.

Scrie o recenzie

Salut! Spune-ne părerea ta despre acest produs.

Scrie o recenzie ca utilizator anonim mai jos sau și scrie o recenzie

{{ props.errorNickname }}

Acesta va fi afișat alături de recenzia ta. Te rugăm să nu-ţi folosești numele complet. În caz contrar, recenzia nu va fi publicată.

Adresa ta de e-mail este necesară pentru a valida recenzia

{{ props.errorEmoji }}

Cele mai folositoare recenzii sunt axate pe calitea, design-ul și valoarea aparatului electrocasnic. Dacă dorești să lași un comentariu referitor la service, livrare sau instalare, te rugăm să contactezi Call Center-ul Electrolux. Aceste recenzii sunt moderate înainte de a fi publicate pe acest site. Pentru mai multe informaţii referitoare la acest lucru, te rugăm să citești Ghidul de scriere recenzii.

Trebuie să fii de acord cu termenii și condiţiile

bucatarie

Alte produse

Electrolux - Accesoriu - SBEB2
Recipiente Sport Blender 2 x 300 ml

Bucura-te de smoothie-uri sanatoase impreuna cu toata familia cu aceste doua recipiente de 300 ml pentru Sport Blender. Usoare, accesibile si sigure, pot fi luate oriunde: la serviciu, la scoala, la gradinita sau la o plimbare prin parc. Sunt foarte reziste...

Asistenţă

Descrie pe scurt problema, pune o întrebare sau spune-ne ce tip de produs deţii.

Deţii acest produs?

Înregistrează produsul pentru o experienţă optimizată sau pentru a avea la îndemână asistenţa necesară sau accesoriile relevante la link-urile de mai jos.

Înregistrare produse
plaja cu stanca si valuri