Detalii produs

Kitul conţine un filtru Progressive și un filtru de evacuare pentru menținerea performanţei optime a aspiratorului tău Well Q.
* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Filtre lavabile performante

Te poţi baza pe filtrarea performantă a particulelor de polen, praf și alţi alergeni din locuinţă. Ambele filtre sunt lavabile, pentru un stil de viaţă sustenabil. Spală și schimbă regulat filtrele pentru a menţine performanţa aspiratorului tău WEll Q.

Filtru Progressive

Filtrul din două straturi captează toate particulele mai mari care pot trece de filtrarea ciclonică principală.

Filtru evacuare

Filtrul lavabil Hygiene E10 captează până și cele mai mici particule de polen, spori de mucegai, praf, acarieni și alergeni. Purificarea aerului care iese din aspirator reduce riscul apariţiei reacţiilor alergice.

Spală și schimbă regulat filtrele

Recomandăm să speli filtrele după fiecare a cincea golire a recipientului de praf. Filtrele își pierd din eficienţă pe măsură ce sunt folosite, astfel că îţi recomandăm să schimbi o dată pe an filtrul de evacuare și o dată la șase luni filtrul Progressive.

Accesorii recomandate

Asistenţă

Descrie pe scurt problema, pune o întrebare sau spune-ne ce tip de produs deţii.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în MyElectrolux și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te MyElectrolux
woman on couch with mobile phone