Detalii produs

Kitul conţine un filtru Progressive și un filtru de evacuare pentru menținerea performanţei optime a aspiratorului tău Well Q.
* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Electrolux - Filtru - ESKW1

Filtre lavabile performante

Te poţi baza pe filtrarea performantă a particulelor de polen, praf și alţi alergeni din locuinţă. Ambele filtre sunt lavabile, pentru un stil de viaţă sustenabil. Spală și schimbă regulat filtrele pentru a menţine performanţa aspiratorului tău WEll Q.

Electrolux - Filtru - ESKW1

Filtru Progressive

Filtrul din două straturi captează toate particulele mai mari care pot trece de filtrarea ciclonică principală.

Electrolux - Filtru - ESKW1

Filtru evacuare

Filtrul lavabil Hygiene E10 captează până și cele mai mici particule de polen, spori de mucegai, praf, acarieni și alergeni. Purificarea aerului care iese din aspirator reduce riscul apariţiei reacţiilor alergice.

Electrolux - Filtru - ESKW1

Spală și schimbă regulat filtrele

Recomandăm să speli filtrele după fiecare a cincea golire a recipientului de praf. Filtrele își pierd din eficienţă pe măsură ce sunt folosite, astfel că îţi recomandăm să schimbi o dată pe an filtrul de evacuare și o dată la șase luni filtrul Progressive.

Asistenţă

Descrie pe scurt problema, pune o întrebare sau spune-ne ce tip de produs deţii.

Deţii acest produs?

Înregistrează produsul pentru o experienţă optimizată sau pentru a avea la îndemână asistenţa necesară sau accesoriile relevante la link-urile de mai jos.

Înregistrare produse
plaja cu stanca si valuri