Detalii produs

Kit complet pentru casă și mașină pentru a elimina efortul la curăţare. Curăţare delicată, fără efort, pentru persoanele care suferă de alergii și proprietarii de animale de companie.
* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Garantat fără zgarieturi

Pămătuful pufos este extrem de delicată pentru toate suprafeţele. Designul periei vine cu un plus de flexibilitate pentru a putea să curăţaţi cele mai fragile și delicate obiecte din casă. Curăţaţi ecranele calculatoarelor, frunzele plantelor și alte suprafeţe delicate.

Curaţare cu siguranţă

Pămătuful nu permite aspirarea niciunui obiect în fluxul de aer al aspiratorului. Această caracteristică vă permite să curăţaţi cutiile de bijuterii, jucăriile și piesele de Lego fără riscul de a pierde vreun obiect.

Expert în păr de animale de companie

Benzile de cauciuc de pe partea inferioară a duzei (pentru animale de companie) îndeparteaza firele de păr și fibrele textile din diferite ţesături. Direcţia înclinată a benzilor este realizată pentru aspirarea maximă a părului în toate direcţiile de deplasare a duzei. Nu necesită întreţinere după utilizare.

Duză flexibilă

Cu duza flexibilă puteţi ajunge cu ușurinţă în spatele mașinii de spălat, a caloriferului sau a scaunelor de mașină! Pentru locurile cu adevărat dificile, datorita materialului flexibil duza poate fi îndoită în jurul colţurilor, pentru o curaţenie perfectă.

Kit complet

Toate instrumentele de care aveţi nevoie pentru o curăţare fără efort: - DuzaTrinity pentru îndepărtarea părului animalelor de companie, cu o rază de acţiune excelentă și care nu necesită întreţinere - Pămătuf pentru curăţare delicată fără a ridica praful în aer - Duza flexibilă pentru accesibilitate ușoară și spaţii înguste

Accesorii recomandate

Asistenţă

Descrie pe scurt problema, pune o întrebare sau spune-ne ce tip de produs deţii.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în MyElectrolux și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te MyElectrolux
woman on couch with mobile phone