Detalii produs

Kit complet pentru casă și mașină pentru a elimina efortul la curăţare. Curăţare delicată, fără efort, pentru persoanele care suferă de alergii și proprietarii de animale de companie.
* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Electrolux - Kit aspirare - KIT09C

Garantat fără zgarieturi

Pămătuful pufos este extrem de delicată pentru toate suprafeţele. Designul periei vine cu un plus de flexibilitate pentru a putea să curăţaţi cele mai fragile și delicate obiecte din casă. Curăţaţi ecranele calculatoarelor, frunzele plantelor și alte suprafeţe delicate.

Electrolux - Kit aspirare - KIT09C

Curaţare cu siguranţă

Pămătuful nu permite aspirarea niciunui obiect în fluxul de aer al aspiratorului. Această caracteristică vă permite să curăţaţi cutiile de bijuterii, jucăriile și piesele de Lego fără riscul de a pierde vreun obiect.

Electrolux - Kit aspirare - KIT09C

Expert în păr de animale de companie

Benzile de cauciuc de pe partea inferioară a duzei (pentru animale de companie) îndeparteaza firele de păr și fibrele textile din diferite ţesături. Direcţia înclinată a benzilor este realizată pentru aspirarea maximă a părului în toate direcţiile de deplasare a duzei. Nu necesită întreţinere după utilizare.

Electrolux - Kit aspirare - KIT09C

Duză flexibilă

Cu duza flexibilă puteţi ajunge cu ușurinţă în spatele mașinii de spălat, a caloriferului sau a scaunelor de mașină! Pentru locurile cu adevărat dificile, datorita materialului flexibil duza poate fi îndoită în jurul colţurilor, pentru o curaţenie perfectă.

Electrolux - Kit aspirare - KIT09C

Kit complet

Toate instrumentele de care aveţi nevoie pentru o curăţare fără efort: - DuzaTrinity pentru îndepărtarea părului animalelor de companie, cu o rază de acţiune excelentă și care nu necesită întreţinere - Pămătuf pentru curăţare delicată fără a ridica praful în aer - Duza flexibilă pentru accesibilitate ușoară și spaţii înguste

Scrie o recenzie

Salut! Spune-ne părerea ta despre acest produs.

Scrie o recenzie ca utilizator anonim mai jos sau și scrie o recenzie

{{ props.errorNickname }}

Acesta va fi afișat alături de recenzia ta. Te rugăm să nu-ţi folosești numele complet. În caz contrar, recenzia nu va fi publicată.

Adresa ta de e-mail este necesară pentru a valida recenzia

{{ props.errorEmoji }}

Cele mai folositoare recenzii sunt axate pe calitea, design-ul și valoarea aparatului electrocasnic. Dacă dorești să lași un comentariu referitor la service, livrare sau instalare, te rugăm să contactezi Call Center-ul Electrolux. Aceste recenzii sunt moderate înainte de a fi publicate pe acest site. Pentru mai multe informaţii referitoare la acest lucru, te rugăm să citești Ghidul de scriere recenzii.

Trebuie să fii de acord cu termenii și condiţiile

bucatarie

Alte produse

Electrolux - Kit aspirare - SRK1S
Performance Kit pentru aspiratoare cu sac S-bag, filtru Hygiene & saculeti odorizanti

Kit-ul contine: 4x saci s-bag® Classic Long Performance (E201B), 1x filtru Hygiene non-lavabil (EFH12), 1x filtru universal pentru motor (EF54), 4x saculeti odorizanti s-fresh® Evening Rose (ESRO). Compatibil cu aspiratoare UltraSilencer, SilentPerformer, P...

Electrolux - Kit aspirare - KIT15
Kit Allergy

Kit-ul Allergy include toate accesoriile necesare pentru indepartarea eficienta a prafului fin, in special din locurile greu accesibile. Kit-ul contine 3 duze, un adaptor si o cutie de depozitare.

Electrolux - Kit aspirare - ESKQ9
Kit PureQ9 performance cu filtru E10 si filtru de praf pentru aspiratorul vertical PureQ9

Kit PureQ9 performance cu filtru E10 si filtru de praf pentru apspiratorul vertical PureQ9

Asistenţă

Descrie pe scurt problema, pune o întrebare sau spune-ne ce tip de produs deţii.

Deţii acest produs?

Înregistrează produsul pentru o experienţă optimizată sau pentru a avea la îndemână asistenţa necesară sau accesoriile relevante la link-urile de mai jos.

Înregistrare produse
plaja cu stanca si valuri