Detalii produs

Kit-ul Allergy include toate accesoriile necesare pentru indepartarea eficienta a prafului fin, in special din locurile greu accesibile. Kit-ul contine 3 duze, un adaptor si o cutie de depozitare.
* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Electrolux - Kit aspirare - KIT15

Perie pentru suprafete delicate

Peria pentru suprafete delicate indeparteaza praful fara sa agate perdelele, jaluzelele sau draperiile si fara sa zgarie mobilierul, abajururile sau ramele tablourilor.

Electrolux - Kit aspirare - KIT15

Duza pentru spatii inguste

Duza plata este ideala pentru aspirarea eficienta a spatiilor inguste, cum ar fi cele de dedesubtul mobilierului sau dintre electrocasnice.

Electrolux - Kit aspirare - KIT15

Duza BedPro™ MINI

Duza BedPro™ MINI este ideala pentru aspirarea paturilor si canapelelor. Indeparteaza praful si toate particulele de pe tapiterie sau saltele.

Include si un adaptor pentru aspiratoarele Rapido/HX6.

Recenzii

Scrie o recenzie

Salut! Spune-ne părerea ta despre acest produs.

Scrie o recenzie ca utilizator anonim mai jos sau și scrie o recenzie

{{ props.errorNickname }}

Acesta va fi afișat alături de recenzia ta. Te rugăm să nu-ţi folosești numele complet. În caz contrar, recenzia nu va fi publicată.

Adresa ta de e-mail este necesară pentru a valida recenzia

{{ props.errorEmoji }}

Cele mai folositoare recenzii sunt axate pe calitea, design-ul și valoarea aparatului electrocasnic. Dacă dorești să lași un comentariu referitor la service, livrare sau instalare, te rugăm să contactezi Call Center-ul Electrolux. Aceste recenzii sunt moderate înainte de a fi publicate pe acest site. Pentru mai multe informaţii referitoare la acest lucru, te rugăm să citești Ghidul de scriere recenzii.

Trebuie să fii de acord cu termenii și condiţiile

Cea mai recentă

Recent

Cea mai utilă

Cea mai mare notă

Cea mai mică notă

Recenzii in limbi străine Recenzii traduse

5
Tradus din poloneză
Agnieszka 09 ianuarie 2021

Aspiratorul suplimentar m-a surprins chiar și pe mine !!!

Am cumpărat Ottt doar pentru ziua mea, o opinie măgulită pe Internet - tocmai am mers la magazin cu fiica mea și l-am cumpărat. Prețul va merge bine, dar posibilitățile și designul sunt copleșitoare. Mama unei fiice de 14 ani, 4 pisici și un câine, are ceva de făcut, iar aspirarea acestui miracol este o plăcere. Ușoară, extrem de conturată și manevrabilă, absoarbe praful și părul. Ușor de utilizat, fără cabluri inutile și pungi mirositoare. Odată tăiate și prăfuite. mega perie autocurățată. Funcție 2 în 1 și detașați rama Pam Pam de mașină. Sunt atât de încântat de acest miracol încât aspirarea este acum o plăcere. Ventuza de putere bedpro atrage ceea ce este rău și lumina UV ucide :))) puterea de aspirație este ttt. Îl recomand foarte mult. Pentru mine, aspiratorul este ca o poșetă de marcă cu parfum de marcă în interior. Recomandabil, merită prețul, demn de calitate și funcționalitate. În cele din urmă, voi adăuga chiar și animalele de companie sunt impresionate 😁

 • Design
  5
 • Funcții
  5
 • Calitate
  5
 • Agnieszka recomandă acest produs

Precizare privind traducerea

Această recenzie a fost preluată de la un produs similar sau de pe un site Electrolux în altă limbă.

 • Design
  5
 • Funcții
  5
 • Calitate
  5
 • Agnieszka recomandă acest produs

Alte produse

Electrolux - Kit aspirare - SRK1S
Performance Kit pentru aspiratoare cu sac S-bag, filtru Hygiene & saculeti odorizanti

Kit-ul contine: 4x saci s-bag® Classic Long Performance (E201B), 1x filtru Hygiene non-lavabil (EFH12), 1x filtru universal pentru motor (EF54), 4x saculeti odorizanti s-fresh® Evening Rose (ESRO). Compatibil cu aspiratoare UltraSilencer, SilentPerformer, P...

Electrolux - Kit aspirare - ESKQ9
Kit PureQ9 performance cu filtru E10 si filtru de praf pentru aspiratorul vertical PureQ9

Kit PureQ9 performance cu filtru E10 si filtru de praf pentru apspiratorul vertical PureQ9

Electrolux - Kit aspirare - KIT09C
Kit pentru casă și mașină cu pămătuf,duză pentru păr de animale, pentru aspirator - 32-35mm

Kit complet pentru casă și mașină pentru a elimina efortul la curăţare. Curăţare delicată, fără efort, pentru persoanele care suferă de alergii și proprietarii de animale de companie.

Asistenţă

Descrie pe scurt problema, pune o întrebare sau spune-ne ce tip de produs deţii.

Deţii acest produs?

Înregistrează produsul pentru o experienţă optimizată sau pentru a avea la îndemână asistenţa necesară sau accesoriile relevante la link-urile de mai jos.

Înregistrare produse
plaja cu stanca si valuri