Detalii produs

Elimină particulele fine de praf din locuinţă, fără să le împrăștii peste tot în aer. Periile speciale sunt delicate cu suprafețele cele mai delicate și nu lasă în urmă zgârieturi, iar designul flexibil îţi permite să aspiri chiar și locurile greu accesibile.
* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Electrolux - Kit aspirare - KIT21

Filtrare optimă a prafului

Puterea aspiratorului combinată cu electricitatea statică asigură îndepărtarea prafului, cu risc minim ca acesta să ajungă înapoi în locuinţă. Ideal pentru persoanele alergice la praf.

Electrolux - Kit aspirare - KIT21

Flexibilitate maximă

Tubul telescopic și flexibilitatea designului accesoriilor asigură o aspirare temeinică, chiar și în locurile greu accesibile sau pe lângă obiecte grele.

Electrolux - Kit aspirare - KIT21

Fără zgârieturi pe mobilă

Plușul acestor accesorii este ideal pentru cele mai delicate suprafeţe. Flexibilitatea îţi permite să aspiri până și cele mai delicate articole din locuinţa ta: ecrane de computer, frunze de plante, bibelouri, tablouri etc.

Electrolux - Kit aspirare - KIT21

Aspiră liniștit(ă)

Accesoriile pentru praf nu pot aspira și obiecte. Astfel că poţi curăţa liniștit(ă) bijuterii, jucării sau piese LEGO, fără riscul aspirării lor accidentale.

Electrolux - Kit aspirare - KIT21

Huse lavabile

Husele accesoriilor sunt lavabile, iar kitul include și o husă suplimentară.

Scrie o recenzie

Salut! Spune-ne părerea ta despre acest produs.

Scrie o recenzie ca utilizator anonim mai jos sau și scrie o recenzie

{{ props.errorNickname }}

Acesta va fi afișat alături de recenzia ta. Te rugăm să nu-ţi folosești numele complet. În caz contrar, recenzia nu va fi publicată.

Adresa ta de e-mail este necesară pentru a valida recenzia

{{ props.errorEmoji }}

Cele mai folositoare recenzii sunt axate pe calitea, design-ul și valoarea aparatului electrocasnic. Dacă dorești să lași un comentariu referitor la service, livrare sau instalare, te rugăm să contactezi Call Center-ul Electrolux. Aceste recenzii sunt moderate înainte de a fi publicate pe acest site. Pentru mai multe informaţii referitoare la acest lucru, te rugăm să citești Ghidul de scriere recenzii.

Trebuie să fii de acord cu termenii și condiţiile

bucatarie

Alte produse

Electrolux - Kit aspirare - SRK1S
Performance Kit pentru aspiratoare cu sac S-bag, filtru Hygiene & saculeti odorizanti

Kit-ul contine: 4x saci s-bag® Classic Long Performance (E201B), 1x filtru Hygiene non-lavabil (EFH12), 1x filtru universal pentru motor (EF54), 4x saculeti odorizanti s-fresh® Evening Rose (ESRO). Compatibil cu aspiratoare UltraSilencer, SilentPerformer, P...

Electrolux - Kit aspirare - KIT15
Kit Allergy

Kit-ul Allergy include toate accesoriile necesare pentru indepartarea eficienta a prafului fin, in special din locurile greu accesibile. Kit-ul contine 3 duze, un adaptor si o cutie de depozitare.

Electrolux - Kit aspirare - ESKQ9
Kit PureQ9 performance cu filtru E10 si filtru de praf pentru aspiratorul vertical PureQ9

Kit PureQ9 performance cu filtru E10 si filtru de praf pentru apspiratorul vertical PureQ9

Asistenţă

Descrie pe scurt problema, pune o întrebare sau spune-ne ce tip de produs deţii.

Deţii acest produs?

Înregistrează produsul pentru o experienţă optimizată sau pentru a avea la îndemână asistenţa necesară sau accesoriile relevante la link-urile de mai jos.

Înregistrare produse
plaja cu stanca si valuri