Descoperiţi

Uscătoare de rufe

Siguranţă pentru articolele delicate

Răsfățaţi-vă chiar și cele mai delicate și îndrăgite haine cu o finețe fără egal. Tehnologia noastră DelicateCare adaptează ciclul de uscare pentru fiecare țesătură, astfel încât rezultatele să fie exemplare chiar şi pentru materiale precum lâna sau mătasea. Această tehnologie optimizează viteza și rotația tamburului în funcție de caracteristicile țesăturii. În plus, vă protejează hainele împotriva șifonării, deoarece rotația tamburului este inversată la intervale regulate.

Certificare specială pentru articolele din lână

Certificarea Woolmark Blue garantează că uscătorul de rufe DelicateCare va usca în siguranță articolele din lână care se spală doar manual. Programul brevetat pentru lână adaptează mișcarea tamburului pentru a vă proteja hainele, astfel încât acestea să nu intre la apă. Astfel, puteți purta puloverul preferat iar și iar.

O cămașă care este pe jumătate fină, pe jumătate șifonată pentru a demonstra puterea mașinilor de spălat rufe cu abur

Împrospătaţi-vă hainele cu ajutorul aburului

Săriți peste curățarea chimică și oferiți o viață nouă hainelor dumneavoastră preferate cu ajutorul tehnologiei SteamSystem. Aceasta elimină cutele și absoarbe mirosurile neplăcute în maximum 15 minute, astfel încât hainele dumneavoastră să arate și să se simtă ca noi. Soluția perfectă pentru momentele în care trebuie să arătați excelent, dar nu aveţi prea mult timp la dispoziţie.

Uscător DelicateCare

DelicateCare adaptează ciclul de uscare pentru fiecare țesătură, astfel încât să ofere cea mai bună îngrijire - chiar și la articolele delicate, cum ar fi mătasea.

Uscătorul de rufe Electrolux DelicateCare

Uscaţi mătasea cu DelicateCare

Acum, puteți usca cu încredere chiar și cele mai delicate articole din mătase. Programul pentru mătase al uscătorului de rufe DelicateCare are grijă de forma articolelor din mătase, similar uscării naturale sau curățării chimice*. Temperaturile sale reduse și mișcările delicate ale tamburului sunt particularizate în funcție de fiecare articol, pentru ca dumneavoastră să fiți sigur că hainele sunt îngrijite cu cea mai mare atenție.

*Investigația WL 7112/14 a wfk-Institut für Angewandte Forschung GmbH

Îngrijiţi-vă hainele pentru activităţi în aer liber

Articolele de îmbrăcăminte pentru activităţi în aer liber își pot pierde caracteristicile atunci când se murdăresc. Cu programul dedicat acestora, puteți păstra și restabili caracteristicile articolelor dumneavoastră pentru astfel de activităţi - de la proprietățile hidrofuge, la cele care permit respirația. Trebuie doar să selectați programul corespunzător de la mașina dumneavoastră de spălat și să urmați instrucțiunile de pe eticheta de îngrijire.

Îngrijire adaptată în funcţie de încărcătură

Uscătoarele noastre de rufe cu tehnologia OptiSense garantează cea mai delicată îngrijire posibilă pentru hainele dumneavoastră. Senzorii ajustează automat durata ciclului de uscare în funcție de cantitatea de rufe. Prin urmare, ciclul se va încheia imediat ce hainele sunt uscate. Pe de altă parte, nu veți mai irosi energie uscând prea intens. Grație tehnologiei OptiSense, uscătoarele noastre tratează mediul cu aceeași atenție cu care tratează și hainele.

Performanţă pentru o viaţă

Dispunând de 10 ani de garanție pentru motor, suntem încrezători că uscătoarele noastre vor rezista timp îndelungat. Motorul cu invertor nu folosește perii, ca alte motoare. Astfel, durată de funcţionare va fi mai mare, iar zgomotul - mai redus. În plus, sistemul EcoFlow captează chiar și cele mai fine particule de scame pe durata uscării. Acesta reduce consumul de energie și asigură performanțe de vârf pentru toată viața.

O clepsidră

Uscare rapidă

Atunci când credeți că nu aveți timp pentru uscare, uscătoarele de rufe Electrolux sunt cea mai bună soluţie. Funcția TimeManager vă permite să reduceți durata uscării cu până la 40% și, totuși, să obțineți rezultate incredibile. În plus, aveți întotdeauna garantată cea mai scurtă durată de uscare, deoarece senzorii reglează durata în funcție de cantitatea de haine. Astfel, puteți purta hainele preferate oricând doriţi.

Mașina de spălat rufe UltraCare și uscătorul de rufe DelicateCare

O uscarea impecabilă începe odată cu spălarea

O mașină de spălat rufe și un uscător care formează jumătățile unui întreg — spălarea adecvată vă împrospătează hainele pentru o uscare cu rezultate uimitoare. Uscătoarele noastre DelicateCare și-au găsit partenerul perfect în mașinile de spălat rufe UltraCare™ Eco. Acestea sunt la fel de atente cu rufele dumneavoastră și la fel de delicate ca spălatul de mână.

O grămadă de articole de îmbrăcăminte care tocmai au fost uscate în uscător