Descoperiti

Uscatoare de rufe

Siguranta pentru articolele delicate

Rasfatati-va chiar si cele mai delicate si indragite haine cu o finete fara egal. Tehnologia noastra DelicateCare adapteaza ciclul de uscare pentru fiecare tesatura, astfel incat rezultatele sa fie exemplare chiar si pentru materiale precum lana sau matasea. Aceasta tehnologie optimizeaza viteza si rotatia tamburului in functie de caracteristicile tesaturii. In plus, va protejeaza hainele impotriva sifonarii, deoarece rotatia tamburului este inversata la intervale regulate.

Certificare speciala pentru articolele din lana

Certificarea Woolmark Blue garanteaza ca uscatorul de rufe DelicateCare va usca in siguranta articolele din lana care se spala doar manual. Programul brevetat pentru lana adapteaza miscarea tamburului pentru a va proteja hainele, astfel incat acestea sa nu intre la apa. Astfel, puteti purta puloverul preferat iar si iar.

O cămașă care este pe jumătate fină, pe jumătate șifonată pentru a demonstra puterea mașinilor de spălat rufe cu abur

Improspatati-va hainele cu ajutorul aburului

Sariti peste curatarea chimica si oferiti o viata noua hainelor dumneavoastra preferate cu ajutorul tehnologiei SteamSystem. Aceasta elimina cutele si absoarbe mirosurile neplacute in maximum 15 minute, astfel incat hainele dumneavoastra sa arate si sa se simta ca noi. Solutia perfecta pentru momentele in care trebuie sa aratati excelent, dar nu aveti prea mult timp la dispozitie.

Uscator DelicateCare

DelicateCare adapteaza ciclul de uscare pentru fiecare tesatura, astfel incat sa ofere cea mai buna ingrijire - chiar si la articolele delicate, cum ar fi matasea.

Uscătorul de rufe Electrolux DelicateCare

Uscati matasea cu DelicateCare

Acum, puteti usca cu incredere chiar si cele mai delicate articole din matase. Programul pentru matase al uscatorului de rufe DelicateCare are grija de forma articolelor din matase, similar uscarii naturale sau curatarii chimice. Temperaturile sale reduse si miscarile delicate ale tamburului sunt particularizate in functie de fiecare articol, pentru ca dumneavoastra sa fiti sigur ca hainele sunt ingrijite cu cea mai mare atentie.

Ingrijiti-va hainele pentru activitati in aer liber

Articolele de imbracaminte pentru activitati in aer liber isi pot pierde caracteristicile atunci cand se murdaresc. Cu programul dedicat acestora, puteti pastra si restabili caracteristicile articolelor dumneavoastra pentru astfel de activitati - de la proprietatile hidrofuge, la cele care permit respiratia. Trebuie doar sa selectati programul corespunzator de la masina dumneavoastra de spalat si sa urmati instructiunile de pe eticheta de ingrijire.

Ingrijire adaptata in functie de incarcatura

Uscatoarele noastre de rufe cu tehnologia OptiSense garanteaza cea mai delicata ingrijire posibila pentru hainele dumneavoastra. Senzorii ajusteaza automat durata ciclului de uscare in functie de cantitatea de rufe. Prin urmare, ciclul se va incheia imediat ce hainele sunt uscate. Pe de alta parte, nu veti mai irosi energie uscand prea intens. Gratie tehnologiei OptiSense, uscatoarele noastre trateaza mediul cu aceeasi atentie cu care trateaza si hainele.

Performanta pentru o viata

Dispunand de 10 ani de garantie pentru motor, suntem increzatori ca uscatoarele noastre vor rezista timp indelungat. Motorul cu invertor nu foloseste perii, ca alte motoare. Astfel, durata de functionare va fi mai mare, iar zgomotul - mai redus. In plus, sistemul EcoFlow capteaza chiar si cele mai fine particule de scame pe durata uscarii. Acesta reduce consumul de energie si asigura performante de varf pentru toată viata.

O clepsidră

Uscare rapida

Atunci cand credeti ca nu aveti timp pentru uscare, uscatoarele de rufe Electrolux sunt cea mai buna solutie. Functia TimeManager va permite sa reduceti durata uscarii cu pana la 40% si, totusi, sa obtineti rezultate incredibile. In plus, aveti intotdeauna garantata cea mai scurta durata de uscare, deoarece senzorii regleaza durata in functie de cantitatea de haine. Astfel, puteti purta hainele preferate oricand doriţi.

Mașina de spălat rufe UltraCare și uscătorul de rufe DelicateCare

O uscare impecabila incepe odata cu spalarea

O masina de spalat rufe si un uscator care formeaza jumatatile unui intreg — spalarea adecvata va improspateaza hainele pentru o uscare cu rezultate uimitoare. Uscatoarele noastre DelicateCare si-au gasit partenerul perfect in masinile de spalat rufe UltraCare™ Eco. Acestea sunt la fel de atente cu rufele dumneavoastra si la fel de delicate ca spalatul de mana.

O grămadă de articole de îmbrăcăminte care tocmai au fost uscate în uscător