Detalii produs

Ingredientul secret pentru o masă savuroasă este reprezentat de vasele din bucătărie. Acestă oală din inox 18/10, de 3l și 22cm, cu capac, vă oferă posibilitatea de a mixa, glazura, înnabuși sau carameliza cu cea mai mare încredere. Ideală pentru pregătirea sosurilor de orice fel datorită marcajelor interioare ce asigură o măsurătoare precisă. Optimizată pentru plitele cu inducție dar se poate utiliza și pe alte suprafețe asigurând o distribuție uniformă a căldurii. Lavabilă în mașina de spălat vase automată. Se poate utiliza în siguranță și în cuptor până la o temperatură de 250ºC.
Află mai mult
* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Cratița de sosuri din Colecția Infinite Chef adaugă o notă interesantă gătitului și vă permite să adăugați o gamă largă de ingrediente într-o cratiță de sosuri versatilă pentru a obține cele mai bune rezultate. Volumul de 3 l și laturile scurte și drepte vă permit să glasați, să amestecați, să fierbeți înăbușit și să caramelizați cu încredere deplină. Ideală pentru prepararea sosurilor subțiri și groase cu marcaj de volum pe interior. Concepută pentru plitele cu inducție, însă adecvată pentru toate tipurile de plită. Poate fi spălată automat și poate fi folosită în cuptor până la 250ºC. Dimensiuni: 3 l, Ø 22

Electrolux - Cratiţă Ø 22 cm - E9KLSA01

Materiale compuse din mai multe straturi

Exteriorul din otel magnetic asigura inductie superioara si este usor de curatat. Partea din mijloc are trei straturi de aluminiu – un excelent conductor de caldura. In timp ce interiorul este realizat din otel inoxidabil 18/10 igienic, usor de curatat si rezistent la coroziune.

Tehnologie fiabila

Materialele sunt toate combinate perfect pentru a asigura distributia uniforma a caldurii pe intreaga suprafata, inclusiv pe laturi, pentru un gatit uniform si controlat. Chiar si atunci cand este incalzit rapid, nu va aparea nicio indoitura sau deformare (calitate de durata).

Concepută pentru a se potrivi perfect cu plitele cu inducție Electrolux

Colecția Infinite Chef cu o construcție pe mai multe straturi este optimizată pentru plitele cu inducție Electrolux și se potrivește și la celelalte tipuri de plite. Bazele complet plate optimizează aderența la suprafața plitei și maximizează eficiența transferului căldurii.

Poate fi spalata automat si folosita in cuptor

Intreaga colectie Infinite Chef poate fi spalata automat si folosita in cuptor.

Recenzii

Scrie o recenzie

Salut! Spune-ne părerea ta despre acest produs.

Scrie o recenzie ca utilizator anonim mai jos sau și scrie o recenzie

{{ props.errorNickname }}

Acesta va fi afișat alături de recenzia ta. Te rugăm să nu-ţi folosești numele complet. În caz contrar, recenzia nu va fi publicată.

Adresa ta de e-mail este necesară pentru a valida recenzia

{{ props.errorEmoji }}

Cele mai folositoare recenzii sunt axate pe calitea, design-ul și valoarea aparatului electrocasnic. Dacă dorești să lași un comentariu referitor la service, livrare sau instalare, te rugăm să contactezi Call Center-ul Electrolux. Aceste recenzii sunt moderate înainte de a fi publicate pe acest site. Pentru mai multe informaţii referitoare la acest lucru, te rugăm să citești Ghidul de scriere recenzii.

Trebuie să fii de acord cu termenii și condiţiile

Cea mai recentă

Recent

Cea mai utilă

Cea mai mare notă

Cea mai mică notă

Recenzii in limbi străine Recenzii traduse

5
Tradus din lituaniană
lapiuke 26 aprilie 2021

foarte compact

Raport calitate-preț excelent. Trimis rapid ...

 • Design
  3
 • Funcții
  3
 • Calitate
  3
 • lapiuke recomandă acest produs

Precizare privind traducerea

Această recenzie a fost preluată de la un produs similar sau de pe un site Electrolux în altă limbă.

 • Design
  3
 • Funcții
  3
 • Calitate
  3
 • lapiuke recomandă acest produs

Asistenţă

Descrie pe scurt problema, pune o întrebare sau spune-ne ce tip de produs deţii.

Deţii acest produs?

Înregistrează produsul pentru o experienţă optimizată sau pentru a avea la îndemână asistenţa necesară sau accesoriile relevante la link-urile de mai jos.

Înregistrare produse Asistenţă online
plaja cu stanca si valuri