Detalii produs

Această ladă frigorifică este prevăzută cu sistem LowFrost, care reduce formarea gheţii în interiorul congelatorului cu până la 80%.
* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Intreţinere fără prea mult efort cu LowFrost

Sistemul integrat LowFrost menţine temperatura congelatorului pentru a ajuta la prevenirea formării gheţii. Pentru performanţe mai bune și o întreţinere mai ușoară.

Compresor cu inverter - silenţios și eficient

Compresorul cu inverter menține temperatura stabilă cu un consum mai mic de energie și nivel scăzut de zgomot. Comparativ cu compresoarele standard, acesta adaptează constant puterea și turatia sa de funcționare pentru o eficiență sporită.

Electrolux - Lada frigorifica - LCB3LF38W0

5 ani garanţie pentru Compresor

Înregistrează produsul achiziţionat în pagina promoţiei şi beneficiezi de 5 ani garanţie pentru compresor. Acești 5 ani cuprind garanţia legală de conformitate de 2 ani şi garanţia comercială de 3 ani, care acoperă atât reparaţia sau înlocuirea compresorului aparatului precum și manopera și consumabilele aferente acestei proceduri.

Control electronic precis

Controlul electronic permite reglarea cu precizie a temperaturii interne a congelatorului.

Iluminare LED premium

LED-urile discrete de la interiorul acestei lăzi asigură o vizibilitate excelentă. Acestea produc o lumină strălucitoare, care ajunge peste tot în interior, iar conumul este de zece ori mai mic decât iluminatul standard.

Recenzii

Opinia ta
Ajută-ne să îmbunătăţim produsele

Opinia ta ne ajută să ne îmbunătăţim produsele, iar pe alţi utilizatori să se decidă ce produs se potrivește cu nevoile lor. Începe recenzia ta acordând o notă folosind stelele.

Scrie o recenzie

Salut! Spune-ne părerea ta despre acest produs.

Scrie o recenzie ca utilizator anonim mai jos sau conectează-te și scrie o recenzie

{{ props.errorNickname }}

Acesta va fi afișat alături de recenzia ta. Te rugăm să nu-ţi folosești numele complet. În caz contrar, recenzia nu va fi publicată.

Adresa ta de e-mail este necesară pentru a valida recenzia

{{ props.errorEmoji }}

Cele mai folositoare recenzii sunt axate pe calitea, design-ul și valoarea aparatului electrocasnic. Dacă dorești să lași un comentariu referitor la service, livrare sau instalare, te rugăm să contactezi Call Center-ul Electrolux. Aceste recenzii sunt moderate înainte de a fi publicate pe acest site. Pentru mai multe informaţii referitoare la acest lucru, te rugăm să citești Ghidul de scriere recenzii.

Trebuie să fii de acord cu termenii și condiţiile

Mulţumim pentru recenzie

Caută în căsuţa ta de e-mail mesajul de verificare.

5

Necesara

de către corina.simona la 27 aprilie 2021

Intrucat avem animale si pasari ne este foarte necesara.Este silentioasa,incapatoare,practica caci in cosuri mai punem si fructe pentru iarna.E minunata.Toate serviciile ireprosabile.Si extragarantia ne prinde fff bine.Nota maxima.

 • Design
  5
 • Funcții
  5
 • Calitate
  5
 • corina.simona recomandă acest produs

Consideri recenzia utilă?

I am error text
5

Foarte utila

de către Miha la 14 aprilie 2021

E aproape necesara in vremurile noastre....cumparam cat mai mult sa nu facem multe drumuri la magazin si in perioada sarbatorilor nu ne mai batem capul cu spatiul ....o recomand !

 • Design
  3
 • Funcții
  3
 • Calitate
  3
 • Miha recomandă acest produs

Consideri recenzia utilă?

I am error text
5

Imi place

de către Cipry la 11 aprilie 2021

Foarte spatioasa,silentioasa și cu un consum foarte bun.Recomand!

 • Design
  5
 • Funcții
  5
 • Calitate
  5
 • Cipry recomandă acest produs

Consideri recenzia utilă?

I am error text
5

Recomand

de către Ceci la 09 aprilie 2021

Sunt foarte mulțumită de această ladă frigorifică! Este spațioasă, răcește foarte bine, nu face zgomot, un raport foarte bun calitate-preț. Recomand 5 stele!

 • Design
  5
 • Funcții
  5
 • Calitate
  5
 • Ceci recomandă acest produs

Consideri recenzia utilă?

I am error text

Alte produse

Electrolux - Lada frigorifica - LCB3LF26W0 5 ani garantie pentru Compresor
Ladă frigorifică Low Frost clasă F 254 litri

Această ladă frigorifică este prevăzută cu sistem LowFrost, care reduce formarea gheţii în interiorul congelatorului cu până la 80%.

Asistenţă

Descrie pe scurt problema, pune o întrebare sau spune-ne ce tip de produs deţii.

Deţii acest produs?

Înregistrează produsul pentru o experienţă optimizată sau pentru a avea la îndemână asistenţa necesară sau accesoriile relevante la link-urile de mai jos.

Înregistrare produse Asistenţă online
plaja cu stanca si valuri