Detalii produs

Masina de spalat vase RealLife cu consum mic de apa, energie si timp pretios din viata dvs.: bucurati-va de mai mult timp petrecut alaturi de cei dragi.
* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Îngrijire extraordinară a paharelor. Totul se poate spăla.

Indiferent de cât de încărcată este mașina de spălat vase - de la cratițele cele mai mari și mai murdare și până la paharele cele mai delicate - RealLife® asigură o spălare excelentă pentru vase strălucitor de curate de fiecare dată.

Acordă o atenţie specială paharelor delicate de vin

Suporturile SoftGrip au fost concepute special pentru a oferi o protecţie suplimentară paharelor delicate de vin prin fixarea lor atentă, dar fermă, pe toată durata ciclului.

Ajunge în fiecare colţ

Vasele tale vor fi mereu curate și strălucitoare datorită braţului pulverizator cu satelit. Cele 5 niveluri de pulverizare asigură o acoperire completă cu apă a întregii încărcături, chiar și atunci când mașina este plină. Braţul pulverizator cu satelit are o mișcare dublă de rotaţie, care schimbă continuu unghiul de pulverizare pentru a ajunge în fiecare colţ al mașinii de spălat vase.

Usucă vasele cu flux natural de aer

Tehnologia AirDry folosește fluxul natural de aer pentru a finaliza uscarea. Aceasta deschide ușa cu 10 cm în ultima parte a ciclului până când ești pregătit(ă) să scoţi vasele. O modalitate naturală de a obţine performanţă maximă la uscare, reducând eficient consumul de energie.

Sertar detașabil pentru tacâmuri

Acest sertar detașabil pentru tacâmuri este foarte adânc, fiind suficient de încăpător inclusiv pentru ustensilele mai voluminoase și ceștile de espresso. În plus, îl poţi scoate cu totul din mașină, pentru o descărcare fără efort.

Spală mai multe vase ca niciodată într-un singur ciclu

Găzduirea unei petreceri nu presupune și cicluri suplimentare de spălare. Cuva XXL a acestei mașini de spălat vase este suficient de încăpătoare pentru 15 seturi - acum poţi spăla mult mai multe vase într-un singur ciclu.

Accesorii recomandate

Asistenţă

Descrie pe scurt problema, pune o întrebare sau spune-ne ce tip de produs deţii.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în MyElectrolux și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te MyElectrolux Asistenţă online
woman on couch with mobile phone