Detalii produs

De la pâine la negrese și multe altele, robotul de bucătărie Create 5 te ajută să obţii produse de patiserie delicioase de fiecare dată. Acţiunea sa de mixare planetară și motorul puternic au drept rezultat o coacere corectă și consecventă, de fiecare dată. Corpul solid din metal al robotului de bucătărie Create 5, împreună cu accesoriile din metal asigură performanţe fiabile pentru orice ocazie, de la coacere săptămânală la gustări de sărbători.
Află mai mult
* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Electrolux - Mixer vertical - E5KM1-4SWB

Rezultate optime, datorită mixării planetare

Mixarea planetară asigură combinarea temeinică a tuturor ingredientelor, astfel încât niciun ingredient să nu rămână neîncorporat, rezultând o consistenţă uniformă.

Electrolux - Mixer vertical - E5KM1-4SWB

Motor puternic de 1200W

Pentru a coace pâine integrală sănătoasă și pizza cu blat subţire este nevoie de un motor puternic, pentru o frământare fără efort. Motorul puternic oferă performanţe fiabile și versatilitate în crearea unei varietăţi de reţete pentru aventurile tale culinare.

Electrolux - Mixer vertical - E5KM1-4SWB

Bol generos din oţel inoxidabil de 5 litri

Bolul mare are o capacitate ideală pentru a te ajuta să prepari atât cantităţi mici, cât și mari de produse, de la brioșe pentru mici reuniuni de familie, până la torturi minunate pentru ocazii speciale.

Electrolux - Mixer vertical - E5KM1-4SWB

Accesorii multifuncţionale

Crearea unor produse de patiserie și panificaţie sănătoase și delicioase necesită folosirea unor accesorii versatile. Frământă aluatul pentru pâinea cu maia, sau prepară glazura din cremă de brânză și bezele folosind cârligul pentru aluat, paleta antiaderentă și, respectiv, telul tip balon, care sunt incluse în pachet cu robotul de bucătărie Create 5 de la Electrolux.

Viteze multiple și funcţia pulse

Obţine rezultate consecvente și perfecte - bate frișcă sau frământă aluaturi cu control precis asupra celor șase viteze și cu ajutorul funcţiei pulse.

Opinia ta
Ajută-ne să îmbunătăţim produsele

Opinia ta ne ajută să ne îmbunătăţim produsele, iar pe alţi utilizatori să se decidă ce produs se potrivește cu nevoile lor. Începe recenzia ta acordând o notă folosind stelele.

Scrie o recenzie

Salut! Spune-ne părerea ta despre acest produs.

Scrie o recenzie ca utilizator anonim mai jos sau conectează-te și scrie o recenzie

{{ props.errorNickname }}

Acesta va fi afișat alături de recenzia ta. Te rugăm să nu-ţi folosești numele complet. În caz contrar, recenzia nu va fi publicată.

Adresa ta de e-mail este necesară pentru a valida recenzia

{{ props.errorEmoji }}

Cele mai folositoare recenzii sunt axate pe calitea, design-ul și valoarea aparatului electrocasnic. Dacă dorești să lași un comentariu referitor la service, livrare sau instalare, te rugăm să contactezi Call Center-ul Electrolux. Aceste recenzii sunt moderate înainte de a fi publicate pe acest site. Pentru mai multe informaţii referitoare la acest lucru, te rugăm să citești Ghidul de scriere recenzii.

Trebuie să fii de acord cu termenii și condiţiile

Mulţumim pentru recenzie

Caută în căsuţa ta de e-mail mesajul de verificare.

bucatarie

Alte produse

Electrolux - Mixer vertical - EHB1-6SS
Mixer vertical Create EHB1-6SS

Prepara retetele tale preferate cu ajutorul turatiei variabile fara trepte predefinite si a setului de accesorii versatile, pentru cele mai delicioase rezultate.

Electrolux - Mixer vertical - E5HB1-8SS
Mixer vertical Create 5 E5HB1-8SS

Mixare mai buna cu ajutorul tehnologiei unice TruFlow si a designului special al lamelor si al piciorului de mixare. Mixerul vertical Create 5 iti ofera putere, confort si flexibilitate. Un ajutor esential in orice bucatarie.

Electrolux - Mixer vertical - E4HB1-6GG
Mixer vertical Create 4 E4HB1-6GG

Prepară zilnic reţete delicioase cu tehnologia TruFlow®. Mixerul vertical Create 4 îți oferă putere, confort și rezultate excepţionale. Un ajutor esenţial în orice bucătărie.

Asistenţă

Descrie pe scurt problema, pune o întrebare sau spune-ne ce tip de produs deţii.

Deţii acest produs?

Înregistrează produsul pentru o experienţă optimizată sau pentru a avea la îndemână asistenţa necesară sau accesoriile relevante la link-urile de mai jos.

Înregistrare produse Asistenţă online
plaja cu stanca si valuri