Detalii produs

Bucură-te de senzaţia de „proaspăt spălat” fără a fi nevoie de un ciclu complet cu ajutorul Sistemului FreshScent de la Electrolux. Hainele tale vor fi reîmprospătate și gata de purtat în doar 15 minute cu ajutorul acestei tehnologii inovatoare.

Beneficii

Prospeţime parfumată

Parfumul ales cu atenţie este o combinaţie de note citrice pline de prospeţime și tonuri florale delicate, care conferă hainelor tale un miros proaspăt și o senzaţie plăcută la atingere.

Haine reîmprospătate cu 96% mai puţină apă*

Sistemul FreshScent utilizează cu 96% mai puţină apă. În locul unui ciclu de spălare complet, programul de reîmprospătare cu abur menţine hainele ca noi pentru mai mult timp, fiind și benefic pentru mediu.

*Folosește aburul pentru a reîmprospăta hainele și economisește mai mult de 40 de litri de apă la fiecare ciclu de spălare, testat pentru 1 kg de rufe, folosind programul FreshScent în comparaţie cu programul pentru rufe delicate.

Stil impecabil, fără complicaţii

Oferă hainelor o senzaţie de „proaspăt spălate”, fără a le spăla. Folosește capacul sticlei Steam Fragrance pentru a adăuga 20 de ml de soluţie în compartimentul balsamului și pornește programul FreshScent sau Cașmir.

Ambalaj din PET reciclat

Parfumul pentru reîmprospătarea cu abur, Steam fragrance, are un ambalaj din plastic PET reciclat. Așadar, acum este mai ușor să îţi menţii hainele proaspete, cu un impact redus asupra mediului.

* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Asistenţă

Descrie pe scurt problema, pune o întrebare sau spune-ne ce tip de produs deţii.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în MyElectrolux și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

 

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • A păstra evidența tuturor garanțiilor tale
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te MyElectrolux Asistenţă online
woman on couch with mobile phone