Detalii produs

Reîmprospătează și netezește hainele simplu și fără efort. Ușor de folosit, aparatul Refine 700 este gata de utilizare în doar câteva secunde. Folosește-l ori de câte ori hainele trebuie reîmprospătate. Nu ai nevoie de o masă de călcat, poţi netezi cu abur hainele direct pe umeraș.

Beneficii

Reduce cutele imediat.

Datorită debitului mare de abur și a tălpii încălzite, ţinuta este gata de purtat în câteva secunde.

Elimină până la 99,99% din bacterii.

Împrospătează-ţi rapid ținuta între muncă și cină sau revitalizează-ţi hainele demult uitate în dulap. Aburul reprezintă o cale rapidă și simplă de a reîmprospăta hainele între spălări.

*Test realizat de SGS bazat pe standardul chinez pentru steamere de îmbrăcăminte QB/T 5200-2017 în septembrie 2020 pentru tipurile de bacterii Escherichia coli (CICC® 10389™), Staphylococcus aureus subsp. aureus (ATCC® 6538™) și Candida albicans (CICC® 1965™) într-un minut de aburire la temperatura de peste 120°C.

Netezire cu abur fără efort.

Talpa aparatului netezește delicat, dar eficient hainele. Combinaţia dintre designul bine gândit și talpa din ceramică GLISSIUM™ elimină riscul ca marginile ascuţite să agaţe hainele. Pentru a reduce și mai mult efortul în timpul netezirii cu abur, blochează declanșatorul pentru a elibera orice tensiune din mâini și braţe.

Recipient de apă detașabil

Pentru o netezire fără efort, aparatul de călcat vertical cu abur Refine 700 este prevăzut cu recipient de apă detașabil. Trebuie doar să-l scoţi, să-l umpli cu apă și să-l fixezi la locul lui.

Accesorii esenţiale

Peria special concepută care poate fi atașată de talpa aparatului este ideală pentru ţesăturile mai groase, precum denimul. Mănușa 2 în 1 protejează îţi protejează mâna în timp ce folosești aparatul de călcat, iar geanta asigură o depozitare organizată și sigură.

* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Asistenţă

Descrie pe scurt problema, pune o întrebare sau spune-ne ce tip de produs deţii.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în MyElectrolux și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te MyElectrolux Asistenţă online
woman on couch with mobile phone