Detalii produs

Poţi să ai încredere că hainele tale arată întotdeauna impecabil. Cu ajutorul sistemului de încălzire rapidă și a distribuţiei uniforme a aburului, îţi poţi netezi hainele mai rapid și ușor.
* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Electrolux - Staţie de călcat cu abur - E5ST1-2DB

Rapid și puternic.

Ești gata de călcat haine în doar 60 de secunde cu ajutorul încălzirii rapide. În timp ce distribuția uniformă a aburului asigură că hainele dvs. vor arăta întotdeauna proaspete și netede.

Electrolux - Staţie de călcat cu abur - E5ST1-2DB

Rezervor de apă mare de 1,2 litri, detașabil.

Rezervorul de apă poate fi scos pentru a fi reumplut la robinet. Iar capacitatea de 1,2 litri îţi permite să calci mai multe haine fără a fi nevoie să-l reumpli.

Electrolux - Staţie de călcat cu abur - E5ST1-2DB

Talpă rezistentă la zgâriere.

Talpa rezistentă la zgârieturi GLISSIUM XXX alunecă ușor pentru o călcare cu abur mai rapidă și ușoară. Aceasta distribuie uniform aburul și alunecă mai ușor pentru o călcare netedă în toate direcţiile.

Electrolux - Staţie de călcat cu abur - E5ST1-2DB

Indicator pentru talpă încinsă.

Știi când fierul de călcat este destul de rece pentru a fi depozitat în siguranţă. Indicatorul de talpă încinsă de pe vârful fierului detectează când talpa este fierbinte.

Electrolux - Staţie de călcat cu abur - E5ST1-2DB

Funcţie de autocurăţare.

Prelungește durata de utilizare a staţiei tale de călcat cu abur protejând-o împotriva depunerilor de calcar. Soluţia anticalcar FlushClean asigură eliminarea calcarului prin clătirea cu apă a întregului sistem.

Asistenţă

Descrie pe scurt problema, pune o întrebare sau spune-ne ce tip de produs deţii.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în MyElectrolux și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te MyElectrolux Asistenţă online
woman on couch with mobile phone