Detalii produs

Poţi să ai încredere că hainele tale arată întotdeauna impecabil. Cu ajutorul sistemului de încălzire rapidă și a distribuţiei uniforme a aburului, îţi poţi netezi hainele mai rapid și ușor.
* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Rapid și puternic.

Ești gata de călcat haine în doar 60 de secunde cu ajutorul încălzirii rapide. În timp ce distribuția uniformă a aburului asigură că hainele dvs. vor arăta întotdeauna proaspete și netede.

Rezervor de apă mare de 1,2 litri, detașabil.

Rezervorul de apă poate fi scos pentru a fi reumplut la robinet. Iar capacitatea de 1,2 litri îţi permite să calci mai multe haine fără a fi nevoie să-l reumpli.

Talpă rezistentă la zgâriere.

Talpa rezistentă la zgârieturi GLISSIUM XXX alunecă ușor pentru o călcare cu abur mai rapidă și ușoară. Aceasta distribuie uniform aburul și alunecă mai ușor pentru o călcare netedă în toate direcţiile.

Indicator pentru talpă încinsă.

Știi când fierul de călcat este destul de rece pentru a fi depozitat în siguranţă. Indicatorul de talpă încinsă de pe vârful fierului detectează când talpa este fierbinte.

Funcţie de autocurăţare.

Prelungește durata de utilizare a staţiei tale de călcat cu abur protejând-o împotriva depunerilor de calcar. Soluţia anticalcar FlushClean asigură eliminarea calcarului prin clătirea cu apă a întregului sistem.

Asistenţă

Descrie pe scurt problema, pune o întrebare sau spune-ne ce tip de produs deţii.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în MyElectrolux și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te MyElectrolux Asistenţă online
woman on couch with mobile phone