Descoperă

Noile filtre 360 pentru purificatoarele Pure A9

Filtrare adaptată conform nevoilor tale

Personalizează purificatorul Pure A9 conform nevoilor tale personale și de sezon cu ajutorul filtrelor 360 și a purificării în 5 trepte. Fiecare filtru este prevăzut cu o etichetă inteligentă RFID, care va ţine evidenţa utilizării sale. Chiar dacă scoţi un anumit filtru și îl reinstalezi în sezonul următor, aplicaţia conectată la purificator va calcula automat durata de utilizare rămasă, în funcţie de consumul înregistrat de etichetă.

beneficii filtre 360

Caracteristici comune

 • filtrare 360
  Tehnologie de filtrare 360

  Filtrele 360 pentru Pure A9 sunt prevăzute cu cele mai noi tehnologii de filtrare. Mediile de filtrare ultra fine unice preîncărcate sunt o barieră extrem de eficientă împotriva particulelor microscopice, captând 99,5% din particule cu dimensiuni de peste 0,3 microni. Filtrul cilindric asigură o suprafaţă activă masivă, ceea ce se traduce într-o capacitate mai mare și o durată de utilizare mai lungă, oferind în același timp o filtrare a unui volum de aer excepţional de mare.

 • captare mirosuri
  Captează mirosurile neplăcute

  Filtrele 360 pentru Pure A9 sunt prevăzute cu un strat unic de carbon activ foarte poros, care asigură o absorbţie excepţională a mirosurilor și gazelor întâlnite în mod obișnuit la interior. Compușii organici volatili, care generează mirosuri asociate animalelor de companie, gunoiului, gătitului și chiar a substanţelor chimice de uz casnic, sunt captaţi pentru a menţine aerul interior mai proaspăt pentru mult mai mult timp.

 • antibacterian
  Protectie antibacteriană

  Pentru crearea unui mediu mai sănătos în casa ta, protecţia împotriva bacteriilor din aer este esenţială. Filtrele 360 pentru Pure A9 sunt prevăzute cu un strat antibacterian natural eficient, care neutralizează enzimele bacteriilor la nivel celular, eliminând până la 99,9% din bacteriile întâlnite în casă, împiedicând dezvoltarea ulterioară a acestora.

 • eticheta RFID inteligenta
  Filtre inteligente

  Fiecare filtru 360 pentru Pure A9 este prevăzut cu o etichetă inteligentă care măsoară filtrarea particulelor fine și calculează durata de utilizare a filtrului. Aplicaţia te va anunţa atunci când trebuie să înlocuiești filtrul, ceea ce înseamnă că la înlocuire, vei fi sigur că filtrul a fost utilizat complet.

Caracteristici speciale

 • carbune activ
  Carbon activ avansat

  Cu un volum mare de carbon activ, filtrul FRESH360 are capacitatea să absoarbă Compuși Organici Volatili și gaze nocive care cauzează mirosuri neplăcute. Foarte eficient împotriva mirosurilor provenite de la fum de ţigară, vapori de gătit și chimicale precum formaldehida, acetaldehida și benzenul.

 • filtrare particule ultrafine
  Filtrare particule ultrafine

  Tehnologia HEPA13 din filtrele CLEAN360 filtrează cu o precizie de 99,97% particulele de la 0,3 µm până la 0,1 µm, ceea ce asigură un nivel minim absolut de PM2,5.

 • polen
  Filtrare excepţională a polenului

  Filtrul special BREATHE360 captează și neutralizează peste 99% din particulele de polen din aer, astfel încât la înlocuirea filtrului să nu ai parte de nicio reacţie alergică. Fluxul de aer foarte înalt asigură o eliminare de mare viteză a polenului din aerul interior și te ajută să-ţi menţii casa curată, fără polen.

Cum funcţionează eticheta inteligentă?

Eticheta inteligentă funcţionează ca un timer care folosește un algoritm unic pentru a calcula durata de filtrare rămasă a filtrului. Un filtru nou poate 'filtra' aproximativ 9000 de ore.

Senzorul integrat în purificatorul Pure A9 verifică frecvent cantitatea de microparticule din aer și înregistrează durata de timp petrecută filtrând un volum mare, mediu sau mic de microparticule.

De exemplu, dacă aerul din locuinţă este destul de curat, o oră de funcţionare va scădea 30 de minute din durata de 'filtrare'. Iar dacă aerul nu este de o calitate foarte bună, o oră de funcţionare va scădea 2 ore din durata de 'filtrare'. Atunci când cele 9000 de ore de 'filtrare' sunt aproape consumate, aplicaţia te va anunţa că este timpul să înlocuiești filtrul. În acest mod poţi fi sigur(ă) că filtrul a fost utilizat complet.

BREEZE360

filtru breeze360 purea9 electrolux

Plasa fina

Ce este?
Un strat de plasa fina din plastic, care imbraca tot filtrul.

Ce filtreaza?
Particulele mai mari din aer, cum ar fi par, piele moarta, praf, scame, fibre textile etc.

Care este durata de utilizare?
Plasa poate fi aspirata sau curatata cu o laveta. Intretinuta corespunzator, plasa este functionala pe tot parcursul duratei de utilizare a filtrului.

Strat anti-bacterian IONPURE

Ce este?
Stratul anti-bacterian IONPURE este format din sticla de fosfat de argint.

Cum functioneaza?
Ionii de argint incarcati pozitiv reactioneaza cu bacteriile incarcate negativ, perturbandu-le echilibrul electrolic, distrugand peretii celulelor si neutralizand activitatea enzimatica a acestora. Acest lucru impiedica bacteriile sa se regenereze si sa se multiplice.
A nu se confunda cu nanoargintul, sticla de fosfat de argint este o substanta sigura si nu prezinta nici un risc pentru sanatate.

Ce filtreaza?
Stratul anti-bacterian IONPURE elimina 99% din bacteriile des intalnite in locuinte, cum ar fi Staphylococcus aureus, Escherichia coli, Legionella pneumophila sau Serratia marcescens.
Testat in conformitate cu standardul GB2155.2-2010.

De ce este unic?
Stratul IONPURE previne contaminarea secundara, care se refera la bacteriile care au fost captate de filtru, dar nu si eliminate. Acestea se inmultesc in interiorul filtrului si pot fi eliberate inapoi in aerul din locuinta. Acest lucru se intampla in cazul filtrelor folosite pe perioade indelungate, fara sa fie inlocuite.
Datorita IONPURE, bacteriile nu se pot reproduce in filtrele 360, eliminand complet riscul contaminarii secundare.

Care este durata de utilizare?
IONPURE isi mentine eficienta pe toata durata de functionare a filtrului.

Ionizator

Ce este?
Ionizatorul este o functie integrata in purificatorul Pure A9, care lucreaza in tandem cu filtrul de particule fine pentru a elimina mai eficient poluantii din aer.

Cum functioneaza?
Ionizatorul elimina in atmosfera locuintei ioni negativi, incarcand particulele din aer cu energie electrostatica. Aceste particule incarcate se lipesc de ea mai apropiata suprafata - de obicei, alte particule, fiind mult mai usor de filtrat de purificator sau de aspirat de pe podea.

Ce filtreaza?
Ionizatorul este eficient impotriva particulelor din aer, asigurand o captare sporita sau posibilitatea de a elimina particulele incarcate lipite de podea prin aspirare.

Este periculos?
Nu, ionii negativi eliminati de ionizator nu sunt periculosi. De multe ori ionizatoarele sunt confundate cu generatoarele de ozon, care pot fi periculoase pentru sanatate.

BREATHE360

filtru breathe360 purea9 electrolux

Strat anti-polen ALLERSAVE

Ce este?
Filtrul BREATHE360 Pollen Protect are suplimentar un strat Allersave, format dintr-un amestec de acizi organizi si polifenoli extrasi din foioase.

Cum functioneaza?
Atunci cand stratul Allersave intra in contact cu organisme celulare precum polenul, are loc procesul biochimic de denaturare: enzimele din stratul Allersave se prind de moleculele de proteine ale alergernilor, iar lantul de aminoacizi al acestora este distrus.
Astfel, alergenii nu mai pot declansa reactia alergica a sistemului imunitar.

Ce filtreaza?
Allersave are o eficienta de 99% impotriva tuturor tipurilor de polen si este eficient chiar si impotriva acarienilor din asternuturi.

Este periculos?
Nu, Allersave este fabricat din substante naturale, iar procesul de denaturare este un proces biochimic natural, fara nici un risc pentru sanatate.

Filtrul BREATHE360

Pe langa filtrarea exceptionala a polenului si acarienilor, filtrul BREATHE360 mai este prevazut cu o plasa fina, protectie anti-bacteriana IONPURE, un filtru pentru particule fine si ionizator.

CLEAN360

filtru clean360 purea9 electrolux

Filtru preincarcat pentru particule ultra fine

Ce este?
Cunoscut sub numele de filtru HEPA13, acest strat preincarcat pentru particule ultra fine este alcatuit din fibre de sticla pliate.

Ce filtreaza?
Filtreaza cu precizie de 99,5% particulele fine cu marimi mai mari de 0,3 µm, dar poate filtra si particule mici de pana la 0,1 µm, cum ar fi praf, matreata, bacterii, mucegai si spori.

Ce inseamna "preincarcat"?
"Preincarcat" inseamna ca mediul de filtrare a fost incarcat electrostatic. Astfel, particulele de praf sunt atrase de suprafata filtrului ca de un magnet.

Care este durata de utilizare?
Depinde de volumul de particule ultrafine din mediu. De regula, in jur de 9000 de ore.
Pentru mai multe informatii, consulta aplicatia Pure A9.

Filtrul CLEAN360

Pe langa mediul de filtrare cu tehnologie HEPA13 care reduce considerabil particulele in suspensie PM 2,5, filtrul CLEAN360 mai este prevazut cu o plasa fina, protectie anti-bacteriana IONPURE, un strat de carbune activ si ionizator.

FRESH360

filtru fresh360 purea9 electrolux

Carbune activ avansat

Ce este?
Un strat de peleti de carbune activ.

Cum functioneaza?
Carbunele activ este facut din materiale naturale, precum bambus, coaja de cocos si lemn. Aceste materiale sunt supraincalzite intr-un mediu controlat pentru a produce carbune extrem de poros. Un singur gram de carbune activ are o suprafata de peste 1000 m2.

Carbunele activ capteaza mirosurile precum un sac de aspirator capteaza praful. Atunci cand vaporii sau mirosurile trec prin stratul de carbune activ, acestea sunt blocate sau absorbite de atomii de carbon. Aerul evacuat nu mai contine aceste molecule, fiind reimprospatat.

Ce filtreaza?
Carbunele activ absoarbe eficient majoritatea Compusilor Organici Volatili (COV) din locuinta, precum mirosurile neplacute datorate gunoiului, animalelor de companie, flatulentei etc. De asemenea pot fi eliminate si mirosul de tutun si alte substante chimice cum ar fi vopsele, produse de curatenie, benzen, toluen, xilen, amoniac si formaldehida.

Care este durata de utilizare?
Depinde de volumul de COV la care este expus filtrul. De regula, durata de functionare este intre 9-12 luni.

Filtrul FRESH360

Pe langa stratul de carbune activ avansat care elimina eficient Compusii Organici Volatili si gazele nocive din aerul din locuinta, filtrul FRESH360 mai este prevazut cu o plasa fina, protectie anti-bacteriana IONPURE, un filtru pentru particule fine si ionizator.

Gama de Filtre 360

 • Tehnologie de filtrare 360
 • Capteaza mirosurile neplacute
 • Protectie anti-bacteriana
 • Filtre inteligente
 • CADR 400 & 600 m3/h
 • Filtrare exceptionala a polenului
 • Tehnologie de filtrare 360
 • Protectie anti-bacteriana
 • Filtre inteligente
 • CADR 400 & 600 m3/h
 • Tehnologie de filtrare 360 HEPA13
 • Capteaza mirosurile neplacute
 • Protectie anti-bacteriana
 • Filtre inteligente
 • CADR 400 & 600 m3/h
 • Filtru avansat de carbune activ
 • Tehnologie de filtrare 360
 • Protectie anti-bacteriana
 • Filtre inteligente
 • CADR 400 & 600 m3/h

Purificatoarele Pure A9

Aerul curat este esenţial pentru o viaţă sănătoasă

Mediul înconjurător este în continuă schimbare și creează noi provocări pentru viaţa de zi cu zi. Pe plan mondial, 9 din 10 oameni nu respiră aer curat, iar aerul din interior tinde să fie mult mai poluat decât cel de la exterior.

Cu funcţia de monitorizare și analiză constantă, filtrare adaptată și conectivitate Wi-Fi, purificatorul Electrolux Pure A9 reprezintă alegerea inteligentă pentru sănătatea ta și a familiei tale.