Detalii produs

Mai puternic și mai silențios. Aspiratorul fără fir 600 asigură o mai mare putere de aspirare și este prevăzut cu o perie nouă motorizată, mai silențioasă. Pardoseli mai curate, cu o aspirare mai silențioasă
*În comparație cu modelul Electrolux WQ61-42GG, pe baza testelor interne. Performanță măsurată la captarea prafului în conformitate cu 59F-IEC 62885-2 Edition2 FDIS. Nivel de zgomot redus la jumătate (-3dBA) măsurat pe unitatea portabilă conform standardului ISO 3743.
* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Poți curăța diferite suprafețe cu peria pentru suprafețe multiple

Acum nu mai ești nevoit să schimbi peria. Poți aspira suprafețe diferite cu o singură perie puternică. Peria puternică pentru suprafețe multiple îți permite să treci de la covoare la pardoseli dure fără a fi nevoie să schimbi peria. Pentru o aspirare fără bătăi de cap.

Bucură-te de curățenie fără zgomot

Cel mai silențios aspirator al nostru de până acum.** Acest aspirator fără fir oferă o aspirare puternică, cu un motor mai silențios, fără compromisuri în ceea ce privește performanța.

**Pe baza testelor interne efectuate conform standardului ISO 3743 pe unitatea portabilă (august 2021), în comparație cu alte unități portabile Electrolux fără fir precum modelul WQ61-42GG.

Spune adio părului supărător de la animalele de companie cu peria PetPro+

Prietenii blănoși lasă păr peste tot? Nu te îngrijora. Peria PetPro+ este special concepută pentru a aspira părul animalelor de companie. De la canapele la paturi pentru animale de companie, peria PetPro aspiră părul animalelor de companie de peste tot.

Nu este necesară ridicarea cu suportul de încărcare cu sistem de cuplare/decuplare prin glisare

Te-ai săturat să tot ridici aspiratorul tău greoi? Datorită suportului de încărcare cu sistem de cuplare/decuplare prin glisare, nu mai trebuie să ridici aspiratorul pentru a-l utiliza sau pentru a-l depozita. Începi ușor și termini la fel de ușor.

Asigură o durată de funcționare de până la 55 de minute.

Poți aspira timp de până la 55 de minute*** cu ajutorul bateriei avansate dacă aceasta este complet încărcată.

***Teste interne pe unitatea portabilă în modul min, conform standardului IEC 62 885-4.

Accesorii recomandate

Asistenţă

Descrie pe scurt problema, pune o întrebare sau spune-ne ce tip de produs deţii.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în MyElectrolux și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te MyElectrolux Asistenţă online
woman on couch with mobile phone