Detalii produs

Cu o unitate portabilă accesibilă cu ușurinţă și accesorii încorporate, aspiratorul fără fir Well Q7-P permite trecerea rapidă de la aspirarea podelei la zonele greu accesibile și invers.
*Comparat cu modelul anterior ZB3013
* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Electrolux - Aspirator vertical fără fir - WQ71-P52SS

Perie PowerPro - expertul în suprafeţele dure.

Peria PowerPro îndepărtează particulele de praf fin și XXL dintr-o singură mișcare. Sistemul etanș al periei creează o viteză mai mare a aerului, care îndepărtează eficient praful din spaţiile cele mai înguste, pentru o eliminare a prafului din crăpături de 7 ori mai puternică**

**Comparat cu modelul anterior ZB3013

Electrolux - Aspirator vertical fără fir - WQ71-P52SS

Performanţă de aspirare fără compromisuri***, pentru mai mult timp.

Tehnologia axială ciclonică asigură o performanţă fără compromis pe parcursul aspirării, chiar și atunci când recipientul pentru praf este plin.****Cu o autonomie de până la 50 de minute, pentru a acoperi o zonă mai mare.

***Menţine până la 99% din performanţa iniţială de aspirare, pe măsură ce recipientul se umple, în concordanţă cu IEC 62885-2 ediţia 1.0: 5.1, 5.7 și 5.9 la setarea de putere maximă. ****Măsurat în modul eco

Electrolux - Aspirator vertical fără fir - WQ71-P52SS

Design ergonomic, pentru mai mult confort în timpul aspirării

Designul ergonomic al Well Q7-P, cu mâner confortabil și distribuţie inteligentă a greutăţii transformă aspirarea podelei într-o activitate mai plăcută. Mânerul unităţii portabile asigură o curăţare confortabilă a mobilei și a zonelor de la înălţime.

Electrolux - Aspirator vertical fără fir - WQ71-P52SS

Filtrare aer în cinci trepte

Sistemul de filtrare a aerului în cinci trepte, cu material de filtrare EPA E10, îndepărtează până la 99,99%***** din microparticulele de praf mai mari de 1µm, pentru o casă perfect curățată.

*****Testat în conformitate cu ISO16890.

Electrolux - Aspirator vertical fără fir - WQ71-P52SS

Accesorii amplasate pe aspirator

Peria de praf și duza telescopică pentru spaţii dificil de atins asigură o aspirare deplină, fără a fi nevoie de alte accesorii. Atunci când nu sunt în uz, accesoriile se pot depozita chiar pe aspirator. Astfel, vei avea instrumentul potrivit de fiecare dată.

Accesorii recomandate

Asistenţă

Descrie pe scurt problema, pune o întrebare sau spune-ne ce tip de produs deţii.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în MyElectrolux și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

 

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • A păstra evidența tuturor garanțiilor tale
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te MyElectrolux Asistenţă online
woman on couch with mobile phone