Detalii produs

Aspiră și spală în același timp cu noul aspiratorul de înaltă performanță Ultimate 800 Wet & Dry. Cu acest aspirator poți aspira cu ușurință atât diverse lichide cât și murdăria uscată – praf, firimituri sau părul animalelor de companie.

Beneficii

Electrolux - Aspiratoare verticale Wet & Dry - EW81U3DB

Detectare inteligentă a murdăriei. Curățare mai ușoară

Curăță fără efort murdăria și lichidele vărsate cu ajutorul detectării inteligente a murdăriei. Aspiratorul Wet&Dry detectează mizeria folosind tehnologia infraroșu și reglează puterea de aspirare. Curăță murdăria lipicioasă cu funcția eficientă de distribuție a apei.

Electrolux - Aspiratoare verticale Wet & Dry - EW81U3DB

*Pe baza testelor interne pe petele de ketchup (lăsate să se usuce 2 ore) si petele de cafea (lăsate să se usuce 24 de ore) folosind mișcări înainte și înapoi pe gresie.

Aspiratorul fără fir Wet&Dry curăță eficient lichidele vărsate - de la ketchup lipicios la cafea, pentru o experiență de curățare completă.*

Timp de uscare bazat pe testul intern pe pardoseli dure curate și uscate, în modul minim și folosind o singură mișcare în sus și în jos. Temperatura aproximativă a camerei de 23℃ și umiditatea de 50%.

Electrolux - Aspiratoare verticale Wet & Dry - EW81U3DB

Perie cu autocurățare

Rămâneți cu mâinile curate atunci când curățați rola periei. Funcția de auto-curățare se activează prin simpla apăsare a unui buton de pe mâner. Rola periei se va roti în timp ce aparatul eliberează apă curată pentru spălarea acesteia. În același timp va fi activată și funcția de aspirare, pentru a garanta că apa murdară va fi absorbită în recipientul special.

Electrolux - Aspiratoare verticale Wet & Dry - EW81U3DB

Autonomie de până la 35 de minute*

Bateria durează până la 35 de minute după o singură încărcare. Gata cu reîncărcările constante, acum poți curăța fără griji până la 143 m².*

Electrolux - Aspiratoare verticale Wet & Dry - EW81U3DB

Aspirare puternică - suprafețe umede și uscate

Aspirarea puternică oferă performanțe ridicate atât în cazul murdăriei umede, cât și a celei uscate. Aspiratorul fără fir Wet&Dry colectează până la 99% din reziduurile uscate* și curăță eficient lichidele vărsate, asigurând o curățare impecabilă.

*Pe baza testului intern privind rata de preluare a particulelor cu dimensiuni de la 3 la 7 micrometri. Test efectuat pe boabe de orez și piulițe și șuruburi de dimensiune standard M3.

Asistenţă

Descrie pe scurt problema, pune o întrebare sau spune-ne ce tip de produs deţii.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în MyElectrolux și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

 

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • A păstra evidența tuturor garanțiilor tale
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te MyElectrolux Asistenţă online
woman on couch with mobile phone