Descoperiţi

Maşini de spălat rufe

Fiecare fibră este protejată

Mașinile de spălat obișnuite nu folosesc la maximum proprietățile detergentului și ale balsamului de rufe. Însă UltraCare™ Eco pre-amestecă detergentul pentru ca spălările pe care le faceți în mod normal la 40 de grade să poată fi făcute la 30 de grade. Sistemul UltraMix pre-amestecă și balsamul pentru a-l distribui și mai uniform. Astfel, alte mașini au nevoie de o cantitate dublă de balsam pentru a asigura același nivel de îngrijire și catifelare.

Hainele arată ca noi, în doar 30 de minute

Duceți la SPA hainele dumneavoastră preferate cu SteamCare. În doar 30 de minute, aburul va elimina delicat cutele și vă va împrospăta articolele de îmbrăcăminte. Acest lucru reduce nevoia de a le spăla și călca. Astfel, între spălări, vă puteți păstra ca noi cele mai moderne cămăși, cele mai elegante rochii și cel mai confortabil pulover.

Maşina de spălat Electrolux cu etichetă Woolmark Apparel Care Green spală cu un consum redus de energie chiar şi hainele din lână.

Cathryn Lee

Woolmark Company

UltraCare™ Eco

Cu UltraCare™ Eco, articolele dumneavoastră delicate sunt pe mâini sigure.

Electrolux UltraCare Eco

Păstraţi forma hainelor dumneavoastră

Păstrați forma puloverului preferat cu mașina de spălat rufe UltraCare™ certificată de Woolmark. Woolmark Green este acordat mașinilor care spală în siguranță chiar și articolele din lână care se spală de obicei doar manual și care sunt lidere de piață în eficiența energetică. Astfel, articolele dumneavoastră din lână își păstrează forma și pufoșenia, spălare după spălare.

Capacitate de până la 8 kg

Clasa de eficiență energetică A+++

Datorită funcției AutoSense, ajustează ciclul de spălare în funcție de cantitatea de haine

Program de mătase special conceput pentru acest tip de ţesături, cu spălare delicată şi ciclu de centrifugare adaptat

Obțineți rezultate impecabile la 30 de grade grație tehnologiei unice de pre-amestecare

Evitați spălarea prea intensă cu ajutorul tehnologiei OptiSense

Spălați delicat articolele din lână care se spală de obicei doar manual

Între spălări, împrospătați țesăturile cu ajutorul aburului

Adăugați cea mai bună uscare la cea mai bună spălare

Uscare excepțională - mișcarea tamburului este adaptată la caracteristicile țesăturilor

Cicluri sigure și delicate pentru articolele din lână

Conceput ca pereche a maşinii de spălat UltraCare™ Eco

Îngrijire adecvată pentru hainele dumneavoastră

Păstraţi-vă hainele ca noi cu OptiSense. Această tehnologie asigură o îngrijire adecvată pentru hainele dumneavoastră prin potrivirea duratei și a consumului de energie și apă în funcţie de cantitatea acestora. OptiSense vă ajută să protejați și mediul în timp ce spălați, deoarece nu folosește mai multă apă decât este necesar. Astfel, mașina dumneavoastră de spălat are grijă de haine, dar şi de facturile la electricitate.

O grămadă de cămăși într-un coș de rufe

Îngrijire simultană pentru până la 8 kg de rufe

Acum, este mult mai ușor acum să vă ocupați de cantități mari de rufe grație mașinilor noastre de spălat. Cu un tambur foarte mare, dispuneți de foarte mult spațiu, pentru toate hainele dumneavoastră. Iar acesta este conceput expres pentru o îngrijire delicată. În timpul ciclului de spălare, hainele dumneavoastră sunt protejate împotriva agățării, a ruperii sau a întinderii. Indiferent dacă spălați 1 sau 8 kg de rufe, puteți avea încredere că acestea sunt pe mâini bune cu SoftDrum.

Îngrijire durabilă pentru hainele dumneavoastră

Avem atât de multă încredere în aparatele noastre, încât toate mașinile de spălat rufe cu motor cu invertor de la Electrolux beneficiază de o garanție de 10 ani. Acestea sunt concepute să reziste foarte mult, având grijă de hainele dumneavoastră timp de cel puțin zece ani. Motoarele cu invertor sunt mai silențioase și economisesc cu 50% mai multă energie decât motoarele tradiționale. Astfel, puteți spăla în liniște și în siguranță.

Programe de spălare flexibile

Bucurați-vă de programe de spălare extrem de flexibile. Cu ajutorul tehnologiei TimeManager®, alegeți cât de mult doriți să dureze spălarea în doar câțiva pași. Astfel, hainele dumneavoastră preferate sunt gata atunci când doriţi. În plus, grație opţiunii de pornire cu întârziere, puteți amâna spălarea rufelor cu până la 20 de ore, în funcţie de programul dumneavoastră.

Mașina de spălat rufe UltraCare Eco lângă uscătorul de rufe DelicateCare

Îngrijire în doi paşi

Secretul rufelor catifelate și bine îngrijite nu constă doar în alegerea mașinii de spălat rufe adecvate — uscarea este la fel de importantă. Uscătoarele noastre DelicateCare sunt partenerul perfect pentru mașinile de spălat rufe UltraCare™ Eco. Tehnologia lor inovatoare cu pompă de căldură usucă delicat hainele la temperaturi mai reduse pentru a elimina pericolul supra-uscării.

Cămăși impecabile proaspăt uscate