Descoperiti

Masini de spalat rufe

Fiecare fibra este protejata

Masinile de spalat obisnuite nu folosesc la maximum proprietatile detergentului si ale balsamului de rufe. Insa UltraCare™ Eco pre-amesteca detergentul pentru ca spalarile pe care le faceti in mod normal la 40 de grade sa poata fi facute la 30 de grade. Sistemul UltraMix pre-amesteca si balsamul pentru a-l distribui si mai uniform. Astfel, alte masini au nevoie de o cantitate dubla de balsam pentru a asigura acelasi nivel de ingrijire si catifelare.

Hainele arata ca noi, in doar 30 de minute

Duceti la SPA hainele dumneavoastra preferate cu SteamCare. In doar 30 de minute, aburul va elimina delicat cutele si va va improspata articolele de imbracaminte. Acest lucru reduce nevoia de a le spala si calca. Astfel, intre spalari, va puteti pastra ca noi cele mai moderne camasi, cele mai elegante rochii si cel mai confortabil pulover.

Masina de spalat Electrolux cu eticheta Woolmark Apparel Care Green spala cu un consum redus de energie chiar si hainele din lana.

Cathryn Lee

Woolmark Company

UltraCare™ Eco

Cu UltraCare™ Eco, articolele dumneavoastra delicate sunt pe maini sigure.

Electrolux UltraCare Eco

Pastrati forma hainelor dumneavoastra

Pastrati forma puloverului preferat cu masina de spalat rufe UltraCare™ certificata de Woolmark. Woolmark Green este acordat masinilor care spala in siguranta chiar si articolele din lana care se spala de obicei doar manual si care sunt lidere de piata in eficienta energetica. Astfel, articolele dumneavoastra din lana isi pastreaza forma si pufosenia, spalare dupa spalare.

Ingrijire adecvata pentru hainele dumneavoastra

Pastrati-va hainele ca noi cu OptiSense. Aceasta tehnologie asigura o ingrijire adecvata pentru hainele dumneavoastra prin potrivirea duratei si a consumului de energie si apa in functie de cantitatea acestora. OptiSense va ajuta sa protejati si mediul in timp ce spalati, deoarece nu foloseste mai multa apa decat este necesar. Astfel, masina dumneavoastra de spalat are grija de haine, dar si de facturile la electricitate.

O grămadă de cămăși într-un coș de rufe

Ingrijire simultana pentru pana la 8 kg de rufe

Acum, este mult mai usor acum sa va ocupati de cantitati mari de rufe gratie masinilor noastre de spalat. Cu un tambur foarte mare, dispuneti de foarte mult spatiu, pentru toate hainele dumneavoastra. Iar acesta este conceput expres pentru o ingrijire delicata. In timpul ciclului de spalare, hainele dumneavoastra sunt protejate impotriva agatarii, a ruperii sau a intinderii. Indiferent daca spalati 1 sau 8 kg de rufe, puteti avea incredere ca acestea sunt pe maini bune cu SoftDrum.

Ingrijire durabila pentru hainele dumneavoastra

Avem atat de multa incredere in aparatele noastre, incat toate masinile de spalat rufe cu motor cu invertor de la Electrolux beneficiaza de o garantie de 10 ani. Acestea sunt concepute sa reziste foarte mult, avand grija de hainele dumneavoastra timp de cel putin zece ani. Motoarele cu invertor sunt mai silentioase si economisesc cu 50% mai multa energie decat motoarele traditionale. Astfel, puteti spala in liniste si in siguranta.

Programe de spalare flexibile

Bucurati-va de programe de spalare extrem de flexibile. Cu ajutorul tehnologiei TimeManager®, alegeti cat de mult doriti sa dureze spalarea in doar cativa pasi. Astfel, hainele dumneavoastra preferate sunt gata atunci cand doriti. In plus, gratie optiunii de pornire cu intarziere, puteti amana spalarea rufelor cu pană la 20 de ore, in functie de programul dumneavoastra.

Mașina de spălat rufe UltraCare Eco lângă uscătorul de rufe DelicateCare

Ingrijire in doi pasi

Secretul rufelor catifelate si bine ingrijite nu consta doar in alegerea masinii de spalat rufe adecvate — uscarea este la fel de importanta. Uscatoarele noastre DelicateCare sunt partenerul perfect pentru masinile de spalat rufe UltraCare™ Eco. Tehnologia lor inovatoare cu pompa de caldura usuca delicat hainele la temperaturi mai reduse pentru a elimina pericolul supra-uscarii.

Cămăși impecabile proaspăt uscate