Detalii produs

Savurează preparate crocante și gustoase, prăjite folosind puţin ulei sau chiar deloc. Friteuza cu aer cald versatilă Create 5 permite prăjirea, gătirea la grătar, frigerea și chiar coacerea. Rezultate crocante și delicioase folosind puţin ulei sau chiar deloc.
* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Electrolux - Friteuză cu aer cald - E5AF1-4GB

Rezultate crocante și delicioase folosind ulei puţin sau chiar deloc.

Friteuza cu aer cald Create 5 asigură un mod mai sănătos de a savura preparatele prăjite preferate. Aerul fierbinte este circulat pentru a încălzi ingredientele din toate unghiurile, pentru o preparare naturală și o crustă crocantă.

*În comparație cu prăjirea cartofilor prăjiți în ulei. Analiză efectuată de un laborator acreditat (ISO/CEI 17025:2017).

Electrolux - Friteuză cu aer cald - E5AF1-4GB

Prăjește, coace, frige și gătește la grătar.

Friteuza cu aer cald Create 5 are o utilitate extraordinară în bucătărie. Nu ai nevoie de mai multe aparate atunci când vrei să coci, să prăjești, să frigi sau să faci un grătar. Totul poate fi preparat în friteuza cu aer cald. Și te poţi inspira și din reţetele special create pentru acest aparat.

Electrolux - Friteuză cu aer cald - E5AF1-4GB

Cronometru de 60 de minute - setază-l și vei obţine rezultate perfecte

Cronometrul de 60 de minute este o interfaţă ușor de utilizat pentru reţete care necesită intervale de gătire mai îndelungate. Setează cronometrul pentru până la 60 de minute, iar un sunet te avertizează când felul de mâncare este gata, oprind friteuza automat.

Electrolux - Friteuză cu aer cald - E5AF1-4GB

O dimensiune compactă pentru o potrivire mai bună cu bucătăria

Friteuza noastră cu dimensiune compactă se integrează mai bine în bucătăria ta, ocupând mai puţin spaţiu din blat. Cu toate acestea, capacitatea de prăjire de 2,5 litri înseamnă că poţi găti feluri de mâncare substanţiale sau până la 800 g de cartofi prăjiţi, fără a-ţi aglomera bucătăria în acest proces.

Prăjește cu mai puţină mizerie mulţumită designul coșului nostru

Designul coșului nostru constă dintr-un castron exterior și un coș interior. După ce ai terminat de gătit, este ușor să scoţi coșul pentru a pune mâncarea în farfurii, în timp ce castronul captează orice grăsime în exces sau zeamă nedorită.

Asistenţă

Descrie pe scurt problema, pune o întrebare sau spune-ne ce tip de produs deţii.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în MyElectrolux și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te MyElectrolux Asistenţă online
woman on couch with mobile phone