Gătește sănătos și eficient

Gătește sănătos și eficient

Experienţa de a prepara mâncărurile preferate folosind o friteuză cu aer cald este unică și plină de beneficii. Vei ajunge să nu mai dorești să le prepari în alt mod. Pe lângă avantajul gătirii mai sănătoase, friteuza Electrolux are o capacitate generoasă, perfectă pentru mesele în familie și, nu în ultimul rând, este ușor de curăţat.

Chifle gătite la abur cu Friteuza Seria 800 Electrolux

Chef Roxana Blenche a pregătit chifle senzaţionale, gătite la abur cu friteuza Seria 800 Electrolux. Cu interior pufos și crustă crocantă datorită aburului, reţeta este una foarte simplă pe care o poţi încerca și tu. 

Descoperă friteuza cu abur Seria 800

Friteuza cu aer cald Seria 800 de la Electrolux se distinge prin faptul că poate combina două moduri sănătoase de a găti și anume gătirea cu aer cald și cea cu abur. Mai puţin cunoscut și adoptat în general, aburul permite o gătire sănătoasă a alimentelor, previne uscarea preparatelor și păstrează substanţele nutritive.  

Arome intense și rezultate delicioase

Tot datorită aburului, preparatele au un gust foarte bun, arome intense, interior pufos și cruste crocante. Poţi găti la abur aproape orice, pește, cartofi, legume sau chiar diferite deserturi, iar după ce vei începe să gătești cu abur nu vei mai renunţa.  

Păstrează nutrienţii cu funcţia Deshidratare

O altă funcţie utilă este cea de deshidratatare a fructelor și legumelor, păstrându-le aroma, culoarea și nutrienţii pentru mai mult timp.  

Versatilitate și control în bucătărie

Friteuza cu aer cald Seria 800 de la Electrolux este cu adevărat un aparat multifuncţional versatil, cu 4 funcţii de gătire și 10 programe presetate, pentru a simplifica procesul de gătire, fie că e vorba de prăjire, gătire la abur sau coacere. Programele presetate ajustează automat timpul și temperatura dar le poţi regla și manual, în funcţie de preferinţe.  

Gătire fără efort

Dotată cu un display digital, cu timer integrat și capacite mare pentru gătire (6.9L), este ideală pentru pregătirea rapidă și fără efort a meselor în familie, Mai mult, avertizarea sonoră și vizuală este foarte utilă pentru a nu rata momentul când e necesar să întorci sau să amesteci alimentele, pentru un rezultat de excepţie.

Mai puţin ulei

Alimentaţia sănătoasă este foarte importantă iar cu Friteuza cu aer cald Seria 800 poţi pregăti atât de iubiţii cartofi prăjiţi cu 90% mai puţină grăsime și cu 50% mai puţine calorii*. Folosești mult mai puţin ulei, pentru un stil de viaţă mai sănătos, păstrând bucuria de mânca, din când în când, cartofi prăjiţi. 

* În comparaţie cu prăjirea cartofilor prăjiţi în ulei. Analiză efectuată de un laborator acreditat (ISO/CEI 17025:2017)

Curăţare simplă

Și, nu în ultimul rând, Friteuza cu aer cald Seria 800 de la Electrolux este ușor de curăţat și întreţinut. Coșul pentru alimente are un strat anti-aderent ce permite o curăţare simplă și rapidă după gătire. Poţi spăla manual componentele detașabile sau în mașina de spălat vase.  

Descoperă friteuzele Electrolux

Descoperă versatilitatea și inovaţia cu friteuza cu aer cald din Seria 800 Steam. Aceasta îţi oferă libertatea de a prăji cu aer cald, de a găti la abur, sau de ce nu, de a combina ambele funcţii pentru preparatele tale preferate. Este momentul să îţi transformi bucătăria într-un laborator culinar, unde poţi crea reţete sănătoase și savuroase, cu o crustă crocantă și un interior plin de savoare. Nu mai există limite în ceea ce poţi găti, iar fiecare masă devine o experienţă de neuitat pentru toţi cei dragi.
Friteuza cu aer cald din seria 700 impresionează cu un design elegant și practic, perfect pentru orice bucătărie modernă. Ocupă un spaţiu minim, dar oferă o capacitate generoasă a coșului pentru gătit eficient. Poţi pregăti până la 2.3 kg de mâncare crocantă într-o singură tură, ceea ce înseamnă rezultate delicioase și rapide pentru întreaga familie.
Te bucuri de confortul funcţiei de avertizare pentru amestecare, care te notifică precis când este momentul să amesteci preparatul pentru a obţine o gătire uniformă și o textură crocantă perfectă. Această caracteristică activată automat în timpul procesului de gătit, elimină necesitatea de a seta alarme suplimentare, oferindu-ţi libertatea de a te concentra pe alte activităţi în bucătărie.