.

Pizza gustoasă chiar la tine acasă

În perioada 1 septembrie – 31 decembrie 2017, puteți achiziţiona orice aragaz pe gaz Electrolux aflat în promoţie, iar în urma înregistrării achiziţiei veţi primi cadou două tăvi speciale pentru pizza.

Înregistrare produse

Detalii promoţie

Perioada promoţiei

1 septembrie - 31 decembrie 2017

Cadoul este trimis doar în cazul în care achiziţia produsului a fost efectuată în perioada promoţiei. Consultaţi regulamentul promoţiei.

Înregistrare online

Data limită: 15 ianuarie 2018

Înregistraţi online produsul, încărcaţi o copie a facturii sau a bonului fiscal, iar în termen de 20 de zile lucrătoare, cadoul va ajunge la dvs.

Magazine partenere

Lista de magazine partenere

Doar produsele achiziţionate din magazinele participante la promoţie sunt eligibile să primească cele două tăvi de pizza.

În termen de 20 de zile lucrătoare de la trimiterea tuturor informațiilor solicitate (înregistrare produs, dovadă achiziție, date de contact), Electrolux vă va trimite, prin curier, cele două tăvi perforate din teflon, cu diametru de 32 cm, special concepute pentru pizza. Puteți beneficia de fiecare dată de promoție, indiferent de numărul de aragazuri pe gaz achiziționate în perioada menționată, cu condiţia ca acestea să fie pentru uz personal, nu revânzare.

Produsele din promoţie

abonare newsletter

Noutăţi, sfaturi şi reţete

Înscrieţi-vă la newsletterul nostru pentru a fii primii care află noutăţile Electrolux. Fie că doriţi să fiţi la curent cu ultimele tehnologii în materie de gătit, fie că vreţi să găsiţi idei care să vă inspire pentru pregătirea unei mese festive sau reţete şi ingrediente secrete - le acoperim pe toate în articolele din newsletter.