.

.

Pizza gustoasa chiar la tine acasa

In perioada 1 septembrie – 31 decembrie 2017, puteti achizitiona orice aragaz pe gaz Electrolux aflat in promotie, iar in urma inregistrarii achizitiei veti primi cadou doua tavi speciale pentru pizza.

Aceasta promotie s-a incheiat pe 31.12.2017

Mai puteti inregistra online produsele achizitionate in perioada promotiei pana la data de 15 ianuarie 2018 inclusiv.

Detalii promotie

 • Perioada promotiei

  1 septembrie - 31 decembrie 2017

  Cadoul este trimis doar in cazul in care achizitia produsului a fost efectuata in perioada promotiei. Consultati regulamentul promotiei.

 • Inregistrare online

  Data limita: 15 ianuarie 2018

  Inregistrati online produsul, incarcati o copie a facturii sau a bonului fiscal, iar in termen de 20 de zile lucratoare, cadoul va ajunge la dvs.

 • Magazine partenere

  Lista de magazine partenere

  Doar produsele achizitionate din magazinele participante la promotie sunt eligibile sa primeasca cele doua tavi de pizza.

In termen de 20 de zile lucratoare de la trimiterea tuturor informatiilor solicitate (inregistrare produs, dovada achizitie, date de contact), Electrolux va va trimite, prin curier, cele doua tavi perforate din teflon, cu diametru de 32 cm, special concepute pentru pizza. Puteti beneficia de fiecare data de promotie, indiferent de numarul de aragazuri pe gaz achizitionate in perioada mentionata, cu conditia ca acestea sa fie pentru uz personal, nu revanzare.

Produsele din promotie

abonare newsletter

Noutati, sfaturi si retete

Inscrieti-va la newsletterul nostru pentru a fi primii care afla noutatile Electrolux. Fie ca doriti sa fiti la curent cu ultimele tehnologii in materie de gatit, fie ca vreti sa gasiti idei care sa va inspire pentru pregatirea unei mese festive sau retete si ingrediente secrete - le acoperim pe toate in articolele din newsletter.