.

Smoothie-uri pentru toate gusturile

Cumpărați un blender ESB2300, ESB2500, ESB2900 sau ESB5400BK în perioada 01.09 - 31.12.2017, înregistrați achiziția online și primiți cadou o carte cu rețete pentru smoothie-uri.

Înregistrare produse

Detalii promoţie

Perioada promoţiei

01 septembrie - 31 decembrie 2017

Orice achiziţie efectuată înainte de 01 aprilie 2017 sau după 30 iunie 2017 nu va fi luată în considerare. Consultaţi regulamentul promoţiei.

Înregistrare online

Data limită: 15 ianuarie 2018

Înregistraţi produsul online, încărcaţi o copie a facturii sau a bonului fiscal, iar în termen de 20 de zile lucrătoare, cadoul va ajunge la dvs.

Magazine partenere

Lista de magazine partenere

Doar produsele achiziţionate din magazinele participante la promoţie sunt eligibile să primească beneficiul din promoţie.

blenderÎn termen de 20 de zile lucrătoare de la trimiterea tuturor informațiilor solicitate (înregistrare produs, dovadă achiziție), Electrolux vă va trimite, prin curier, cartea cu rețete pentru smoothie-uri, ca dvs. să vă puteți bucura la maximum de blenderul achiziționat. 

Produse participante la promoţie

abonare newsletter

Noutăţi, sfaturi şi reţete

Înscrieţi-vă la newsletterul nostru pentru a fii primii care află noutăţile Electrolux. Fie că doriţi să fiţi la curent cu ultimele tehnologii în materie de gătit, fie că vreţi să găsiţi idei care să vă inspire pentru pregătirea unei mese festive sau reţete şi ingrediente secrete - le acoperim pe toate în articolele din newsletter.