.

.

Ai camin curat, "Zen" ai castigat!

In perioada 15.09 - 31.12.2017, Electrolux va da ocazia sa castigati un aspirator UltraSilencer ZUSALLER58!

Cumparati o cutie cu saci de aspirator E201M, înregistraţi online achiziţia şi intrati automat in tragerea la sorti pentru un aspirator UltraSilencer ZUSALLER58.

Aceasta promotie s-a incheiat pe 31.12.2017

Mai puteti inregistra online produsele achizitionate in perioada promotiei pana la data de 15 ianuarie 2018 inclusiv.

Detalii promotie

Masina de spalat rufe AEG LTX7E273E a fost adaugata in lista de produse participante la promotia Cash Back 2018

 • Perioada promotiei

  15 septembrie - 31 decembrie 2017

  Orice achizitie efectuata inainte de 15 septembrie 2017 sau dupa 31 decembrie 2017 nu va fi luata in considerare. Consultati regulamentul promotiei.

 • Inregistrare online

  Data limita: 15 ianuarie 2018

  Inregistrati produsul online, incarcati o copie a facturii sau a bonului fiscal si veti intra automat in tragerea la sorti din data de 17 ianuarie. Castigatorul va fi anuntat pe pagina promotiei in data de 18 ianuarie.

 • Magazine partenere

  Lista de magazine partenere

  Doar produsele achizitionate din magazinele participante la promotie sunt eligibile sa primeasca beneficiul din promotie.

 

Sacii de aspirator din material sintetic asigura o filtrare si igiena excelente pentru un aer curat, fara praf in timpul aspirarii. Mai mult de atat, acest megapack de 12 saci va scapa de grija sacului pentru un timp indelungat.

 

Bucurati-va de liniste cu un aspirator care functioneaza la doar 58 dB. Zgomotul produs de acesta este comparabil cu o soapta, dar puterea sa de aspirare este uimitoare. Mai mult de atat, atunci cand aspiratorul dumneavoastra dispune de un cablu foarte lung, va puteti ocupa de toata casa fara sa va opriti. 

abonare newsletter

Inscrieti-va la newsletterul nostru pentru a primi sfaturi despre ingrijirea tesaturilor. Descoperiti cum sa mentineti puloverul dvs. preferat, moale si pufos si aflati informatii despre cele mai noi produse ale noastre. Lasati-ne adresa dvs. de email si noi va vom trimite tot ce trebuie sa stiti despre intretinerea tesaturilor si cum sa le faceti sa arate bine pentru un timp indelungat.