.

Promoţie Ergorapido și Oral-B

Cumpărați un aspirator Ergorapido ZB3105, ZB3106, ZB3211 sau ZB3230P în perioada 01.04 - 30.06.2017, înregistrați-l online și primiți cadou un set de periuțe electrice Oral-B.

Înregistrare produse

Această promoţie s-a încheiat pe 30.06.2017

Mai puteţi înregistra online produsele achiziţionate în perioada promoţiei până la data de 15 iulie 2017 inclusiv.

Detalii promoţie

Perioada promoţiei

01 aprilie - 30 iunie 2017

Orice achiziţie efectuată înainte de 01 aprilie 2017 sau după 30 iunie 2017 nu va fi luată în considerare. Consultaţi regulamentul promoţiei.

Înregistrare online

Data limită: 15 iulie 2017

Înregistraţi produsul online, încărcaţi o copie a facturii sau a bonului fiscal, iar în termen de 20 de zile lucrătoare, cadoul va ajunge la dvs.

Magazine partenere

Lista de magazine partenere

Doar produsele achiziţionate din magazinele participante la promoţie sunt eligibile să primească beneficiul din promoţie.

periute eléctrice oral

 

În termen de 20 de zile lucrătoare de la trimiterea tuturor informațiilor solicitate (înregistrare produs, dovadă achiziție), Electrolux vă va trimite, prin curier, pachetul cadou Oral-B PRO 790, incluzând două periuțe de dinți electrice și etui de călătorie. 

Produse participante la promoţie

La această promoție participă și modelul ZB3230P

 

Experimentați flexibilitatea supremă și designul funcțional. Fie că aveți de curățat o suprafață mare sau un spațiu mic, greu accesibil, Ergorapido rezolvă treaba. Unitatea de mână a acestui aspirator poate fi detașată ușor și vă permite să curățați fără niciun efort masa din bucătărie, mobila sau interiorul mașinii.

 

Uitați pentru totdeauna de curățarea firelor de păr sau scame din perie. Noul aspirator Ergorapido, cu tehnologia sa patentată BrushrollClean se va ocupa de acest lucru - dumneavoastră trebuie doar să apăsați o pedală!

abonare newsletter

Abonaţi-vă la newsletter

Înscrieţi-vă la newsletterul nostru pentru a primi sfaturi despre îngrijirea casei. Descoperiţi cum să menţineţi căminul dvs. curat, aflaţi informaţii despre cele mai noi produse ale noastre și participați la concursurile online organizate de Electrolux.