.

.

Mici bucurii zilnice cu Ergorapido si Oral-B

Cumparati un aspirator Ergorapido EER75STM in perioada 13.11.2017 - 15.01.2018, inregistrati-l online si primiti cadou un set de periute electrice Oral-B PRO 790.

Aceasta promotie s-a incheiat pe 15.01.2018

Mai puteti inregistra online produsele achizitionate in perioada promotiei pana la data de 30 ianuarie 2018 inclusiv.

Detalii promotie

 • Perioada promotiei

  13 noiembrie 2017 - 15 ianuarie 2018

  Orice achizitie efectuata inainte de 13 noiembrie 2017 sau dupa 15 ianuarie 2018 nu va fi luata in considerare. 

 • Inregistrare online

  Data limita: 30 ianuarie 2018

  Inregistrati produsul online si incarcati factura, iar in termen de 20 de zile lucratoare, cadoul va ajunge la dvs.

 • Magazine partenere

  Atentie!

  Doar produsele achizitionate din magazinele partenere sunt eligibile sa primeasca beneficiul din promotie.

periute eléctrice oral

 

In termen de 20 de zile lucratoare de la trimiterea tuturor informatiilor solicitate (inregistrare produs, dovada achizitie), Electrolux va va trimite, prin curier, pachetul cadou Oral-B PRO 790, incluzand doua periute de dinti electrice si un etui de calatorie. 

Alegeti un aspirator 2 in 1 si va veti bucura de fiecare data de designul functional si flexibilitatea suprema. Fie ca aveti nevoie sa curatati o suprafata mare sau un colt de masa, Ergorapido nu va dezamageste. Unitatea de mana detasabila poate fi folosita oriunde, de la mobila, bucatarie sau interiorul masinii personale.

 

Aspiratorul EER75STM este prevazut cu EasySteer™ de 180° pentru o manevrare usoara pe toate tipurile de suprafata. Mai mult, duza Ergorapido este dotata cu lumina LED DustSpotter™ pentru o curatenie impecabila, chiar si in colturile intunecate.

 

Uitati pentru totdeauna de curatarea firelor de par sau scame din perie. Noul aspirator Ergorapido, cu tehnologia sa patentata BrushrollClean se va ocupa de acest lucru - dumneavoastra trebuie doar sa apasati o pedala!

 

Cu acest aspirator cu acumulator pe litiu TurboPower aveti o durata de functionare la viteza mica si fara utilizarea functiei BrushRollClean™ de 35 de minute, de doua ori mai mult decat un aspirator cu acumulator pe nichel.

abonare newsletter

Abonati-va la newsletter

Inscrieti-va la newsletterul nostru pentru a primi sfaturi despre ingrijirea casei. Descoperiti cum sa mentineti caminul dvs. curat, aflati informatii despre cele mai noi produse ale noastre si participati la concursurile online organizate de Electrolux.