Reînvie gustul perfect al pâinii de odinioară

Reînvie gustul perfect al pâinii de odinioară

Promoţie cuptoare PlusSteam

În perioada 15 mai – 31 iulie 2017, puteți achiziționa de la Flanco orice cuptor PlusSteam de la Electrolux aflat în promoție, iar în urma înregistrării achiziției veți primi automat o cutie cu design scandinav pentru depozitarea pâinii, marca Joseph Joseph™.

Înregistrare produse

Această promoţie s-a încheiat pe 31.07.2017

Mai puteţi înregistra online produsele achiziţionate în perioada promoţiei până la data de 15 august 2017 inclusiv.

Detalii promoţie

 • Perioada promoţiei

  15 mai - 31 iulie 2017

  Orice achiziţie efectuată înainte de 15 mai 2017 sau după 31 iulie 2017 nu va fi luată în considerare. Consultaţi regulamentul promoţiei.

 • Înregistrare online

  Data limită: 15 august 2017

  Înregistraţi produsul online, încărcaţi o copie a facturii sau a bonului fiscal, iar în termen de 20 de zile lucrătoare, cadoul va ajunge la dvs.

 • Magazine partenere

  Flanco

  Doar produsele achiziţionate din magazinele Flanco participante la promoţie sunt eligibile să primească beneficiul din promoţie.

Cutia pentru pâine cu design scandinav Joseph Joseph™ este realizată din melamină de calitate, cu un capac din lemn de fag. Capacul are funcția de tocător pentru pâine și este prevăzut cu șanțuri pentru a bloca firimiturile să cadă. Această cutie multifuncțională poate fi introdusă în siguranță la mașina de spălat vase.

În termen de 20 de zile lucrătoare de la trimiterea tuturor informațiilor solicitate (înregistrare produs, dovadă achiziție), Electrolux vă va trimite, prin curier, cutia pentru depozitarea pâinii. Puteți beneficia de fiecare dată de promoție, indiferent de numărul de cuptoare PlusSteam achiziționate în perioada menționată.

Cuptoarele multifuncţionale PlusSteam

 • EOA3454AOX

  .

 • EOB3454AOX

  .

 • EOB5454AOX

  .

 • EOC5654AOX

  .

Rezultate excelente la atingerea unui buton

Adăugaţi cantitatea adecvată de abur, iar aluaturile vor avea o crustă mai crocantă şi un interior mai pufos. Fiecare masă pe care o preparaţi va avea un gust mai bun ca niciodată!

abonare newsletter

Noutăţi, sfaturi şi reţete cu newsletterul Electrolux

Înscrieţi-vă la newsletterul nostru pentru a fii primii care află noutăţile Electrolux. Fie că doriţi să fiţi la curent cu ultimele tehnologii în materie de gătit, fie că vreţi să găsiţi idei care să vă inspire pentru pregătirea unei mese festive sau reţete şi ingrediente secrete - le acoperim pe toate în articolele din newsletter.