.

.

Pentru un cămin curat

Cumpărați 3 cutii de saci E201B în perioada 01.03 - 31.05.2017, înregistrați achiziția online și primiți cadou un pămătuf electrostatic și adaptoarele aferente pentru o curățare completă a prafului din casa dvs.

Înregistrare produse

Această promoţie s-a încheiat pe 31.05.2017

Mai puteţi înregistra online produsele achiziţionate în perioada promoţiei până la data de 15 iunie 2017 inclusiv.

Detalii promoţie

 • Perioada promoţiei

  01 martie - 30 mai 2017

  Orice achiziţie efectuată înainte de 01 martie 2017 sau după 30 mai 2017 nu va fi luată în considerare. Consultaţi regulamentul promoţiei.

 • Înregistrare online

  Data limită: 15 mai 2017

  Înregistraţi produsul online, încărcaţi o copie a facturii sau a bonului fiscal, iar în termen de 20 de zile lucrătoare, cadoul va ajunge la dvs.

 • Magazine partenere

  Lista de magazine partenere

  Doar produsele achiziţionate din magazinele participante la promoţie sunt eligibile să primească beneficiul din promoţie.

 

În termen de 20 de zile lucrătoare de la trimiterea tuturor informațiilor solicitate (înregistrare produs, dovadă achiziție), Electrolux vă va trimite, prin curier, kitul Electrolux KIT04N, care conține un pămătuf și adaptoare.

Easy Clean se potrivește la aspiratoare cu tubulatură cu diametru rotund de 32 mm și 35 mm sau oval de 36 mm, cu utilizarea adaptoarelor. Kitul conține un pămătuf pentru praf și adaptoare.

Ideal pentru curăţenia rapidă şi atentă a casei dvs.

Ștergerea prafului nu a fost niciodată la fel de ușoară ca atunci când folosești Easy Clean. Mișcarea de rotație a pămătufului folosește electricitatea statică pentru a atrage praful, iar apoi acesta este aspirat în sac. Când supapa este deschisă, aerul intră în containerul transparent. Pămătuful se rotește și se încarcă cu electricitate statică - ceea ce îmbunătățește performanța de atragere a prafului.

abonare newsletter

Abonati-va la newsletter

Inscrieti-va la newsletterul nostru pentru a primi sfaturi despre ingrijirea casei. Descoperiti cum sa mentineti caminul dvs. curat, aflati informatii despre cele mai noi produse ale noastre si participati la concursurile online organizate de Electrolux.