Bucura-te de performanta fara efort

Bucura-te de performanta fara efort

Electrolux Pure Q9

Stiai ca studiile recente* au aratat ca gradul de curatenie al mediului in care traim ne poate afecta starea de spirit? Un procent impresionant de 81% dintre respondenti afirma ca se simt mai fericiti intr-o casa curata. Si nu doar ca oamenii se simt mai fericiti, dar 85% sunt mai relaxati, 76% dorm mai bine, iar 75% sunt mai putin stresati. De aceea, produsele noastre sunt concepute pentru o curatenie fara efort, astfel incat sa poti face curat usor si la performantele dorite.

 

 

*Hunting Dynasty, Impactul curateniei mediului asupra fericirii oamenilor, mai 2019

Gama Pure Q9

 • Incarcare Grab & Go
 • Nivel constant de performanta
 • Aspirare mai silentioasa
 • Autonomie exceptionala de 50 de minute
 • Brush Roll-Clean
 • Accesorii incluse: perie de praf, duza pentru locuri inguste
 • Incarcare Grab & Go
 • Nivel constant de performanta
 • Aspirare mai silentioasa
 • Autonomie exceptionala de 53 de minute
 • Perie specială pentru parchet PowerPro
 • Accesorii incluse: perie de praf, duza pentru locuri inguste, tub telescopic super lung
 • Incarcare Grab & Go
 • Nivel constant de performanta
 • Aspirare mai silentioasa
 • Autonomie exceptionala de 55 de minute
 • Brush Roll-Clean
 • Accesorii incluse: perie de praf, duza pentru locuri inguste, tub telescopic super lung

Incarcare Grab & Go

Treci de la modul incarcare la cel de utilizare si invers fara efort. Il apuci de maner si poti incepe imediat curatenia.

Performanta exceptionala*

Bucura-te de performanta ridicata pe toata durata aspirarii, chiar si cu recipientul de praf plin. Sistemul ciclonic, prevazut cu surubul Air Helix, din cadrul unitatii ciclonice, separa mai eficient particulele de murdarie din aer, reducand astfel colmatarea si necesitatea curatarii filtrelor.


*Masuratori efectuate cu un recipient de colectare a prafului plin cu praf DMT (test standard), conform IEC 5.1, 5.7 si 5.9 la treapta de putere maxima.

Performanta exceptionala*, zgomot redus la jumatate**

Pe langa performanta garantata, am proiectat aspiratorul de mana astfel incat zgomotul sa fie redus la maximum, combinand fluxul de aer uniform cu un sistem de evacuare silentios. Zgomotul generat de aspirator este redus la jumatate fata de modele conventionale de aspiratoare de mana. Rezultatul este un aspirator de mana cu un nivel de zgomot de 73 dB (A).

*Masuratori efectuate cu un recipient de colectare a prafului plin cu praf DMT (test standard), conform IEC 5.1, 5.7 si 5.9 la treapta de putere maxima.
**Designul aspiratorului de mana reduce nivelul zgomotului generat la jumatate. Reducere de 3 dB (A) comparativ cu modele conventionale de aspiratoare de mana, cum ar fi ERGORAPIDO, masurata conform ISO 3743.

Autonomie exceptionala

Capacitate de aspirare a prafului excelenta si autonomie dubla comparativ cu principalele modele concurente de pe piata. Poti alege intre 3 trepte de putere diferite pentru o durata de functionare de pana la 54 de minute. Functia de memorie va tine minte ultima treapta de putere utilizata, pentru cazurile in care trebuie sa intrerupi curatenia. 

Brush Roll Clean

Design brevetat care indeparteaza firele de par adunate pe perie cu o simpla apasare a unui buton. Pornire automata la apasarea pedalei - chiar si daca aspiratorul este oprit.

aspirator de mana

Filtrare aer in 5 trepte***

Sistemul etans de filtrare elimina pana la 99,9% dintre particulele intre 0,3 μm - 10 μm pentru un camin cu aer curat.  1. Ciclon axial cu orificiu de admisie aer in spirala care: Accelereaza rotatia aerului in ciclon pentru colectarea prafului in recipientul dedicat. Reduce colmatarea filtrelor. 2. Cap conic cu sita. 3. Filtru din spuma lavabil. 4. Filtru principal progresiv lavabil. 5. Filtru de evacuare confectionat din spuma, lavabil sau filtru lavabil E10.

*** Masuratori conform EN 60312-1: 2017

Conceput pentru curatenie fara efort

Suntem constienti ca pentru curatenie ai nevoie de efort fizic si mental. De asemenea, stim ca a trai intr-un camin curat poate spori fericirea resimtita, cat si starea de spirit generala. De aceea, proiectam aspiratoare usoare si cu performanta garantata. Pentru ca tu sa faci curat cu mai putin efort si sa te simti mai bine. 

Noul Pure Q9 pentru curatenie fara efort

Pure Q9 este cel mai elegant, accesibil si silentios aspirator vertical fara fir din gama Electrolux. Inspirat de designul interior premium, Pure Q9 a fost proiectat pentru a se incadra perfect in locuinta urbana moderna. Usor si versatil, curatenia nu a fost niciodata atat de simpla.