Detalii produs

Pure D9 combină cele mai bune tehnologii şi inovaţii din domeniul aspirării, pentru performanţă extraordinară şi flexibilitate deosebită.
* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Performanţă extraordinară la aspirare

Tehnologia optimizată pentru fluxul de aer cuplată cu recipientul de mare capacitate asigură performanţe extraordinare la curăţenie pentru mai mult timp.* *Cea mai bună performanţă pe covor > 91% conform standardului de măsurare EN 60312-1, combinată cu cea mai mică reducere a debitului de aer pe măsură ce sacul se umple, comparat cu Pure D8.2 și UltraOne

Aspirat inteligent

Aspirare puternică și inteligentă, ca niciodată până acum. Tehnologia de ultimă generaţie Auto Mode detectează tipul de suprafaţă şi reglează automat puterea pentru rezultate optime şi o trecere fără probleme de pe podea pe covor.

Schimbare igienică a sacului

Sacul S-bag® de 5 litri se închide etanș pentru a împiedica ieșirea prafului. Când sacul trebuie schimbat, scoate-l cu o singură apăsare folosind mânerul inovator CleanLift - ușor și igienic.

Manevrabilitate superioară cu roţi XL

Aspiră uşor peste tot cu ajutorul roţilor XL acoperite cu un strat de cauciuc. Pentru manevrabilitate îmbunătăţită şi suprafeţe protejate.

Sistem de filtrare etanșat

Pentru un cămin mai curat, sistemul avansat de filtrare captează până la 99,9% din microparticulele de praf și degajă înapoi în locuinţă aer curat.

Accesorii recomandate

Asistenţă

Descrie pe scurt problema, pune o întrebare sau spune-ne ce tip de produs deţii.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în MyElectrolux și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te MyElectrolux Asistenţă online
woman on couch with mobile phone