Detalii produs

Instalare fără unelte pentru tipurile de ferestre cu balamale laterale, pentru o răcire a încăperii mai rapidă și mai eficientă din punct de vedere energetic.
Clemele de fixare rapidă și husele laterale extensibile din material textil permit o instalare rapidă și ușoară. Este conceput pentru a ține aerul cald afară, economisind până la 28% energie și răcind camera cu până la 50% mai repede.
* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Economisirea energiei

Economisește până la 28% din energie* la răcirea încăperii prin etanșarea aerului rece înăuntru și menținerea aerului cald afară.

*Atunci când temperatura ambiantă este de 26°C și temperatura setată este de 20°C, vei economisi până la 28% din energia necesară pentru a atinge temperatura setată atunci când utilizezi kitul pentru ferestre în comparație cu neutilizarea unui kit pentru ferestre. Test intern efectuat cu un model Electrolux 9K, model clasa A, într-o cameră de 14m2, cu un nivel de umiditate relativă de 60% și o temperatură exterioară de 30°C, într-un interval de timp de 4h și 30 min.

Răcire și încălzire mai rapidă

Atinge temperatura setată în mai puțin de 50% din timp* cu noul kit de fereastră (în comparație cu un kit de fereastră standard/furtun pe fereastră).

*Atunci când temperatura ambiantă este de 26°C și temperatura setată este de 24°C, vei atinge temperatura setată în 19 minute atunci când utilizezi kitul pentru ferestre, comparativ cu 47 de minute fără kitul pentru ferestre. Test intern efectuat într-o cameră de 14m2, cu un nivel de umiditate relativă de 60% și o temperatură exterioară de 30°C. Testat pe un model Electrolux 9K, clasa A.

Instalare rapidă, fără unelte

Designul inovator al kitului de ferestre permite o instalare și o demontare rapidă și ușoară, fără a utiliza unelte sau bandă adezivă.

Extrem de reglabil și adaptabil

Cu plăcuțe de etanșare telescopice foarte reglabile, huse textile și cleme retractabile, kitul pentru ferestre este conceput pentru a se potrivi ferestrelor cu balamale laterale de diferite lățimi și înălțimi. Compatibil cu aparate de aer condiționat portabile cu furtun cu diametrul de 15 cm.

Compatibilitate

Potrivit pentru toate aparatele de aer condiționat portabile cu furtun de evacuare cu diametrul de 15 cm

Accesorii recomandate

Asistenţă

Descrie pe scurt problema, pune o întrebare sau spune-ne ce tip de produs deţii.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în MyElectrolux și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te MyElectrolux
woman on couch with mobile phone