.

 

Fără urmă de praf

În perioada 17 februarie – 30 aprilie 2017, puteți achiziționa orice aspirator Silent Performer Cyclonic, Supercyclone, Aeroperformer Compact sau Compact de la Electrolux aflat în promoție, iar în urma înregistrării achiziției veți primi cadou un pămătuf de praf marca Menalux.

Înregistrare produse

Această promoţie s-a încheiat pe 30.04.2017

Mai puteţi înregistra online produsele achiziţionate în perioada promoţiei până la data de 15 mai 2017 inclusiv.

Detalii promoţie

Perioada promoţiei

17 februarie - 30 aprilie 2017

Orice achiziţie efectuată înainte de 17 februarie 2017 sau după 30 aprilie 2017 nu va fi luată în considerare. Consultaţi regulamentul promoţiei.

Înregistrare online

Data limită: 15 mai 2017

Înregistraţi produsul online, încărcaţi o copie a facturii sau a bonului fiscal, iar în termen de 20 de zile lucrătoare, cadoul va ajunge la dvs.

Magazine partenere

Lista de magazine partenere

Doar produsele achiziţionate din magazinele participante la promoţie sunt eligibile să primească beneficiul din promoţie.

În termen de 20 de zile lucrătoare de la trimiterea tuturor informațiilor solicitate (înregistrare produs, dovadă achiziție), Electrolux vă va trimite, pămătuful de praf  marca Menalux. Puteți beneficia de fiecare dată de promoție, indiferent de numărul de aspiratoare participante la promoție achiziționate în perioada menționată.

Produsele din cadrul promoției

GamăModel produs
SILENT PERFORMER CYCLONIC ZSPCCLASS
SILENT PERFORMER CYCLONIC ZSPCPARKET
SILENT PERFORMER CYCLONIC ZSPCSILENT
SUPERCYCLONE SCPARKETTO
SUPERCYCLONE SCTURBO
COMPACT POWER Z7860EL
AEROPERFORMER- COMPACT Z9900EL
AEROPERFORMER- COMPACT Z9910EL
AEROPERFORMER- COMPACT Z9920EL
AEROPERFORMER- COMPACT Z9930EL
abonare newsletter

Abonati-va la newsletter

Inscrieti-va la newsletterul nostru pentru a primi sfaturi despre ingrijirea casei. Descoperiti cum sa mentineti caminul dvs. curat, aflati informatii despre cele mai noi produse ale noastre si participati la concursurile online organizate de Electrolux.