Pentru un plus de inspiraţie și bună dispoziţie în bucătărie, urmărește reţetele din seria “Bucurie în farfurie” cu Chef Roxana Blenche. 

Cheesecake

Urmărește pas cu pas cum se prepară un cheesecake delicios, cremos și perfect echilibrat, potrivit pentru orice ocazie.

Pulpă de ied la cuptor cu cartofi noi

Astăzi vă invit să descoperim o delicioasă reţetă pentru masa festivă a Sărbătorilor Pascale în familie: pulpă de ied la cuptor cu garnitură de cartofi noi. Această reţetă scoate în evidenţă aroma suculentă și textura delicată a pulpei de ied, completată perfect de gustul rafinat al cartofilor noi copţi la cuptor. Un preparat care îmbină tradiţia cu savoarea, gata să vă încânte simţurile.

Bao buns

În acest videoclip vei afla pas cu pas cum se prepară Bao buns, o reţetă delicioasă asiatică de sandwich care îmbină gustul și textura pufoasă a pâinii proaspete cu diverse umpluturi savuroase. Descoperă o experienţă culinară autentică, usor de preparat și plină de gust.

Pad Thai

Astăzi călătorim împreună în inima bucătăriei thailandeze prin intermediul unei reţete clasice și delicioase de Pad Thai. Cu influenţe bogate din gastronomia asiatică, acest preparat îmbină subtil ingredientele proaspete și condimentele exotice pentru a vă oferi o experienţă culinară de neuitat.

Somon cu sos béarnaise și ou poșat

Somonul, ouăle poșate, gratinul dauphinois și sosul béarnaise reprezintă o delicatesă pe care cu siguranţă trebuie să o încerci. Urmează reţetă din videoclip și descoperă pașii detaliaţi pentru a pregăti și tu astfel de bucate rafinate.