Descoperă reţete noi, secrete și tehnici de gătit mai puţin cunoscute, alături de Chef Paul Siserman și Electrolux.

Tonul roșu cu guacamole

Astăzi vorbim despre tonul roșu. Este prezent în toate bucătăriile lumii, acompaniat de diferite garnituri. Este roșu, frumos, gustos și este sănătos. Vom folosi o bucată de ton în jur de 220g și plita de sare de la Electrolux din care tonul își va trage sarea necesară. Nu va fi nici prea sărat dar nici necondimentat.

Pentru a face guacamole avem nevoie de un avocado copt, ceapă tocată cât mai mărunt, o roșie din care folosim doar pulpa, chilly, sare, piper și sucul de la un lime.

Pieptul de pui pregătit Sous Vide

Unul dintre principalele ingrediente ale tuturor bucătăriilor, iubit atât de cei mai în vârstă cât și de copii, este pieptul de pui.

Pieptul de pui se face în foarte multe moduri. În acest episod vom pregăti pieptul de pui folosind unul dintre cele mai îndrăgite moduri de către bucătarii profesioniști, puiul Sous Vide.

Pui Shiwuan cu chilly

Dintre toate bucătăriile lumii probabil că bucătăria asiatică este una dintre cele mai diversificate. Astăzi vom pregăti împreună un pui Shiwuan cu chilly, o reţetă proprie Chef Paul Siserman.

Clătite picante umplute cu sos de ghimbir

În acest episod vom prepara o reţetă cu arome orientale. Este vorba despre niște clătite picante, clătite simple dar umplute cu un sos extraordinar.