Descoperă reţete noi, secrete și tehnici de gătit mai puţin cunoscute, alături de Chef Paul Siserman și Electrolux.

Cotlet de miel cu legume

Mielul se prepară sub toate formele, de la tocăniţe până la fripturi. De data aceasta pregătim cu ajutorul tehnologiei Electrolux un cotlet de miel, cu costiţe și o garnitură de legume. Urmărește reţeta video pentru secretele unei fripturi perfecte de miel cu legume. Poftă bună!

File de cod cu edamame, cartofi dulci și sos olandez

Astăzi gătim o reţetă pe cât de simplă, pe atât de gustoasă. Folosim plita Electrolux care ne va ajuta să gătim cu usurinţă, cu ajutorul senzorului de temperatură și funcţiilor programabile. Poftă bună!

Un drob "altfel"

Se apropie Paștele și obișnuim să mâncăm drob, ceva cu miel, sau niște mâncăruri puţin mai sofisticate - mâncăruri tradiţionale românești. De data aceasta vă propun o alternativă la tot ceea ce înseamnă drobul de miel clasic pe care il cunoaștem cu toţii. Vom pregăti un drob "altfel".

Tonul roșu cu guacamole

Astăzi vorbim despre tonul roșu. Este prezent în toate bucătăriile lumii, acompaniat de diferite garnituri. Este roșu, frumos, gustos și este sănătos. Vom folosi o bucată de ton în jur de 220g și plita de sare de la Electrolux din care tonul își va trage sarea necesară. Nu va fi nici prea sărat dar nici necondimentat.

Pentru a face guacamole avem nevoie de un avocado copt, ceapă tocată cât mai mărunt, o roșie din care folosim doar pulpa, chilly, sare, piper și sucul de la un lime.

Pieptul de pui pregătit Sous Vide

Unul dintre principalele ingrediente ale tuturor bucătăriilor, iubit atât de cei mai în vârstă cât și de copii, este pieptul de pui.

Pieptul de pui se face în foarte multe moduri. În acest episod vom pregăti pieptul de pui folosind unul dintre cele mai îndrăgite moduri de către bucătarii profesioniști, puiul Sous Vide.

Pui Shiwuan cu chilly

Dintre toate bucătăriile lumii probabil că bucătăria asiatică este una dintre cele mai diversificate. Astăzi vom pregăti împreună un pui Shiwuan cu chilly, o reţetă proprie Chef Paul Siserman.

Clătite picante umplute cu sos de ghimbir

În acest episod vom prepara o reţetă cu arome orientale. Este vorba despre niște clătite picante, clătite simple dar umplute cu un sos extraordinar.