Sute de premii pentru răsfăţul casei tale

Cumpără în perioada 1 septembrie – 31 octombrie 2023, un produs din promoţie, înregistrează-te în promoţie prin formularul de mai jos și primești un set de 4 soluţii de curăţare Electrolux, chiar la tine acasă. Mai mult, la finalul promoţiei intri automat în tragerea la sorţi pentru 100 de roboţi de bucătărie Create 5 Electrolux și 100 de purificatoare Well A7 Electrolux. Poţi cumpăra produsul din orice magazin care comercializează, în România, atât online, cât și offline, produsele aflate în promoţie sau poţi achiziţiona produsul direct de pe www.electrolux.ro.

Produsele din promoţie fac parte din următoarele categorii: mașini de spălat rufe, cuptoare încorporabile, plite încorporabile, hote, mașini de spălat vase, uscătoare și mașini de spălat rufe cu uscător.

Detalii campanie

 • Perioada campaniei
  Perioada campaniei

  1 septembrie – 31 octombrie 2023

  Orice achiziţie efectuată înainte de 1 septembrie 2023 sau după 31 octombrie 2023 nu va fi luată în considerare.

 • Înregistrare online
  Înregistrare online

  Data limită: 5 noiembrie 2023

  Pentru a înregistra produsul trebuie să completezi formularul de înregistrare accesibil mai jos.

 • Produse participante
  Produse participante

  Campania este valabilă pentru produsele marca Electrolux și AEG din lista accesibilă mai jos. Nu sunt incluse în campanie cuptoarele cu microunde.

Premiile promoţiei

La fiecare achiziţie a unui produs din promoţie, vei primi un set de 4 soluţii de curăţare Electrolux

La finalul promoţiei, toţi participanţii intră în tragerea la sorţi cu 100 de roboţi de bucătărie Create 5 Electrolux și 100 de purificatoare Well A7 Electrolux.

 • Set 4 soluţii de curăţare Electrolux
  Set 4 soluţii de curăţare Electrolux

  Menţine curătenia aparatelor tale de uz casnic folosind soluţiile de curăţare Electrolux. Formula noastră este concepută pentru o clătire ușoară, eliminând eficient mirosurile și oferind o curăţare temeinică.

 • Purificator Well A7 Electrolux
  Purificator Well A7 Electrolux

  Bucură-te de un aer mai proaspăt în locuinţa ta cu purificatorul de aer pe mai multe niveluri Well A7. Acesta este conceput ingenios pentru a fi utilizat pe podea sau montat pe perete, pentru utilizarea optimă a spațiului.

 • Robot de bucătărie Create 5 Electrolux
  Robot de bucătărie Create 5 Electrolux

  Cu robotul de bucătărie Create 5 poţi crea fără efort o gamă largă de preparate delicioase. Însoţit de accesoriile metalice rezistente, acest robot de bucătărie este conceput pentru a oferi performanţe consistente, fie că este vorba de rutina ta săptămânală sau de ocazii speciale.