.

5 ani garanţie

Categorii de produse: electrocasnice incorporabile (cuptoare, plite, maşini de spălat vase, frigorifice, cuptoare cu microunde), lăzi frigorifice, hote, aragaze, maşini de spălat rufe (încărcare frontală, full size - 60 cm), maşini de spălat cu uscător şi uscătoare de rufe. 

Cumpăraţi în perioada 01.04 - 31.12.2017 un produs Electrolux aflat în promoţie, înregistraţi-l online şi beneficiaţi de 5 ani garanţie.

Înregistrare produse

Detalii promoţie

Perioada promoţiei

1 aprilie - 31 decembrie 2017

Voucherul este trimis doar în cazul în care achiziţia produsului a fost efectuată în perioada promoţiei. Consultaţi regulamentul promoţiei.

Înregistrare online

Data limită: 15 ianuarie 2018

Completaţi formularul online, încărcaţi o copie a facturii sau a bonului fiscal, iar în termen de 20 de zile lucrătoare, cadoul va ajunge la dvs.

Magazine partenere

Lista de magazine partenere

Doar produsele achiziţionate din magazinele participante la promoţie sunt eligibile să primească voucherul de extra-garanţie.

liniste sufleteasca

La această promoţie participă o gamă largă de produse care cuprinde electrocasnice incorporabile (cuptoare, plite, frigorifice, cuptoare cu microunde, maşini de spălat vase), hote, aragaze, lăzi frigorifice, maşini de spălat rufe cu încărcare frontală, full-size, maşini de spălat rufe cu uscător şi uscătoare de rufe, mărcile Electrolux, Zanussi şi AEG. Pentru codurile produselor aflate în promoţie, consultaţi regulamentul promoţiei, paginile 4-12.

abonare newsletter

Noutăţi, sfaturi şi reţete

Abonaţi-vă la Newsletter-ul nostru și veţi primi cele mai recente știri, rețete și idei. Vreţi să vedeţi cum puteţi crea mese delicioase, irezistibile în fiecare zi? Noi vă oferim inspiraţie. În plus, veţi primi noutăți despre produse, promoţii şi veţi putea participa la concursuri si tombole, organizate exclusiv pentru cititorii Newsletter-ului Electrolux.