.

.

5 ani garantie

Categorii de produse: electrocasnice incorporabile (cuptoare, plite, masini de spalat vase, frigorifice, cuptoare cu microunde), lazi frigorifice, hote, aragaze, masini de spalat rufe (incarcare frontala, full size - 60 cm), masini de spalat cu uscator si uscatoare de rufe. 

Cumparati in perioada 01.04 - 31.12.2017 un produs Electrolux aflat in promotie, inregistrati-l online si beneficiati de 5 ani garantie.

Aceasta promotie s-a incheiat pe 31.12.2017

Mai puteti inregistra online produsele achizitionate in perioada promotiei pana la data de 15 ianuarie 2018 inclusiv.

Detalii promotie

 • Perioada promotiei

  1 aprilie - 31 decembrie 2017

  Voucherul este trimis doar in cazul in care achizitia produsului a fost efectuata in perioada promotiei. 

 • Inregistrare online

  Data limita: 15 ianuarie 2018

  Completati formularul online, incarcati facturii, iar in termen de 20 de zile lucratoare, cadoul va ajunge la dvs.

 • Magazine partenere

  Lista de magazine partenere

  Doar produsele achizitionate din magazinele partenere sunt eligibile sa primeasca extra-garantia.

liniste sufleteasca

La aceasta promotie participa o gama larga de produse care cuprinde electrocasnice incorporabile (cuptoare, plite, frigorifice, cuptoare cu microunde, masini de spalat vase), hote, aragaze, lazi frigorifice, masini de spalat rufe cu incarcare frontala, full-size, masini de spalat rufe cu uscator si uscatoare de rufe, marcile Electrolux, Zanussi si AEG. Pentru codurile produselor aflate in promotie, consultati regulamentul promotiei, paginile 4-12.

abonare newsletter

Noutati, sfaturi si retete

Abonati-va la Newsletter-ul nostru si veti primi cele mai recente stiri, retete si idei. Vreti sa vedeti cum puteti pregati mese delicioase, irezistibile in fiecare zi? Noi va oferim inspiratie. In plus, veti primi noutati despre produse, promotii si veti putea participa la concursuri si tombole, organizate exclusiv pentru cititorii Nnewsletter-ului Electrolux.